Віктора Павліка загнали в куток: як правда про роман артиста та його молодої коханки вийшла назовні?

Не так давно четверта дружина Заслуженого артиста України Віктора Павліка Катя зізналася, що їхньому коханню виповнилося 6 років. Тоді преса підхопила цю заяву, адже раніше дівчина наголошувала на тому, що не була коханкою. Зараз пара відкривається аудиторії, і співак нарешті розповів, як суспільство дізналося про їхній роман.

Про те, що Віктор Павлік та його молода концертна директорка крутять роман стало відомо два роки тому. Тоді знаменитість нібито припинив жити з дружиною, і залишався її законним чоловіком через страшну хворобу їхнього спільного сина Павла, який боровся з саркомою. Коли хлопчика не стало, Катя та Віктор Франкович спокійно побралися. Втім, торжества не відбулося.

Як правда про роман Віктора Павліка та молодої Репяхової вийшла назовні?

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Як правда про роман Віктора Павліка та молодої Репяхової вийшла назовні

Довгий час Віктору Павліку та Репяховій вдавалося зберігати любовні стосунки у секреті. Тільки 2021-го стало відомо, що кохання подружжя триває вже 6 років. Це солідно дата, яка говорить про подружню зраду зі сторони артиста.

Можливо, пара й надалі не афішувала б особисте життя, але певна подія змусила їх змінити свої плани. Катя дуже боялася отримати клеймо “коханки”, а ситуація призвела до того, що рішення було необхідно терміново.

“Якесь концертне агентство зателефонувало з черговим концертом, Катя надіслала райдер, а в ньому вказано, що поселення разом в одному номері. Це стало на другий день сенсацією. Складний крок, діти, онуки, я доросла людина. Я розумів це все, але Катя правильно каже — кохання не має меж”, – зізнався Віктор Павлик у програмі “Світське життя”.

Таким чином патрон та його підлегла вирішили зізнатися у тому, що вони перебувають у стосунках. І звісно наполягали, що їхній роман не просто інтрижка, а серйозний союз. Тим не менш, Каті не вдалося зберегти свою репутацію, і дівчині постійно доводиться захищати свою честь та гідність перед користувачами мережі. А інколи справа заходить далі, і Катя свариться з журналістами. Не дають парі пожити спокійно і закиди екс-дружини артиста Лори, яка протягом декількох років підживлює інформаційній фон сенсаціями про її колишнього.

Схожі статті