Поплавський приставив охоронця до палати сина: не може оговтатися після нещастя, яке сталося з його дитям

У співаючого ректора Михайла Поплавського за все життя народився лише один спадкоємець — Олександр. Його він ледь не втратив багато років тому. Музикант не приховує, що досі не може оговтатися від трагедії, яка дихала у спину його родині. Давайте згадаємо, як це було.

2008-го у родині співаючого ректора Михайла Поплавського сталося велике нещастя — його єдиний син Олександр потрапив у ДТП, яке ледь не полишило його життя. Можливо, якби не зв’язки та гроші його батька, фінал був би трагічним, але Михайло зробив усе, щоб врятувати сина. І навіть зараз музикант згадує про цю ситуацію з острахом і тремтінням в голосі, раз у раз пригадуючи її в своїх інтерв’ю.

Михайло Поплавський приставив охоронця до палати сина

Михайло Поплавський приставив охоронця до палати сина. Співаючий ректор з сином, невісткою та внуком

Аварія сталася у місті Одеса. Хлопець не впорався з керуванням свого потужного автомобілю BMW Х5 і сильно травмувався.

“Багато років тому мені зателефонував тодішній мер Одеси Гурвіц о пів на восьму ранку і каже, що Сашко потрапив у ДТП і перебуває в комі, в Одесі, у лікарні. Я попросив три-чотири нейрохірурга, які можуть цим займатися, щоб прилетіли до Одеси. Йому зробили операцію в Одесі, але він був у комі. Як тільки трошки привели його в порядок, ми вилетіли до Тель-Авіва, і там зробили йому чотири операції”, — розповідав Поплавський.

Михайло Поплавський приставив охоронця до палати сина. Співаючий ректор з другою дружиною та сином Олександром. Фото УНІАН

До палати Олександра Поплавського тоді була приставлена охорона, яка днем та вночі стежила за безпекою хлопця і повідомляла про найменші зміни ректору. Зараз Олександр здоровий, має сина — Єгора Олександровича Поплавського. Зірковий дідусь обожнює хлопчика і навіть знімає його в своїх кліпах.

Схожі статті