Камалія повисла на шиї Філіпа Кіркорова і на очах Захура поцілувала поп-короля в губи: мільярдер розгублений

Популярна українська співачка Камалія притримується образу зразкової дружини та матері, який ніхто на наважиться порушити. Неодноразово зірка говорила про те, що для неї головне, якою її бачуть члени її родини, а все інше не так важливо. Втім, свою репутацію вона якось поставила під питання.

9 років тому популярній співачці Камалії вдалося не на жарт здивувати публіку. Артистка поцілувала в губи Філіпа Кіркорова, який був шокований не менше, ніж офіційний чоловік зірки.

Камалія поцілувала Філіпа Кіркорова в губи

На день народження знаменитості у 2012-му прийшло п’ять сотень людей, які, кинувши всі справи, попрямували до клубу “Фрідом”, де Камалія святкувала свій день народження. Любов народу до неї воістину безмежна: троюрідні тітки, п’ятиродні бабусі та їхні чоловіки, зірки шоу-бізнесу, дизайнери, телеведучі, художники, тусовщики, бізнесмени, стратегічні партнери та просто друзі рідного чоловіка співачки Мохаммада Захура – ​​усі люблять Камалію. А деякі настільки, що готові з нею цілуватися на сцені.

Камалія поцілувала Філіпа Кіркорова в губи

35-річчя Камалії було схоже на церемонію “Оскар”. Бракує лише захоплених фанатів, вечірка була закрита. Одним із перших прибув ведучий свята Отар Кушанашвілі. У холі клубу було по-святковому гамірно. Привітавши Захура з іменинницею, гості розбилися на групи: хтось спілкувався, хтось із діловим виглядом снував туди-сюди перед камерами, хтось з тугою поглядав на двері до зали, звідки починали чути спокусливі запахи. Запуск до зали затримали хвилин на сорок. Чекали на головного гостя – Філіпа Кіркорова.

Камалія поцілувала Філіпа Кіркорова в губи

Але воно було того варте, адже після виступу Камалія припала до Філіпа і на очах у свого чоловіка поцілувала його в губи.

Камалія поцілувала Філіпа Кіркорова в губи

Поп-король також був розгублений, що видно по його руках, які він не знав куди діти. Але судячи з кадрів, йому на святі було куди комфортніше, ніж чоловіку співачки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".