Ольга Сумська засвітила чорні вусики: спливли фото, на яких акторка ще не маскує свою “родзинку”

Популярна українська акторка Ольга Сумська завжди славилася своєю красою. Свого часу вона була ідеалом жінки для багатьох наших співвітчизників, які вирізали її фотографії з журналів та милувалися її вродою. Але, як виявилося, у зірки була доволі цікава родзинка.

Ольга Сумська безумовно залишається ідеалом краси для багатьох українців. З юності вона втілювала в собі образ невинності, української вроди та природності. Струнка та чарівна, з довгим світлим волоссям, вона звонила з розуму десятки тисяч чоловік по всій країні. Але усі ми не ідеальні, і Ольга також. Давайте побачимо, яку родзинку подарувала їй природа.

Ольга Сумська засвітила чорні вусики

На днях Україна святкувала День студента.  З цієї нагоди піар-менеджери телеканалу “1+1” опублікували на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Instagram добірку фотографій, у якій вітчизняні зірки постали у зрілому віці і в юному, за студентських часів.

До цього фото колажу потрапили Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Влад Яма та інші зірки, які мають відношення до каналу. У добірці засвітилася і Ольга Сумська, і в доволі юному віці. Майбутній знаменитості на кадрах 15-16 років.

Ольга Сумська засвітила чорні вусики. Скріншот публікації на офіційній сторінці телеканалу

І неозброєним оком помітно, що дівчина мала чорні вусики, як і велика частина жінок в Україні, звісно. Неможливо не відзначити неймовірні зовнішні дані зірки у такому юному віці.

Зараз від вусиків не залишилося і сліду. Ольга Сумська — успішна акторка, кохана дружина, мати двох талановитих дівчат, бабуся двох онуків і навіть зразкова колишня дружина. Так, зараз жінка працює у театрі свого екс-чоловіка Євгена Паперного і гастролює Україною разом з його трупою. Ця фотографія доводить, що усі наші зовнішні недоліки в нашій голові, адже істина краса не вимірюється подібними речами, і точно не заводить добитися успіху.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.