Дмитро Комаров вперше показав рідних брата та сестру двійнят: результати УЗД колись ввели в оману всю сім’ю

Дмитро Комаров завжди намагався захищати свою родину від публічності. Втім, як і багато інших знаменитостей, телеведучий звикає до цікавості публіки до його сім'ї, і поступово відкривається з цієї сторони. Вперше чоловік наважився показати своїх рідних брата та сестру двійнят.

Популярний український журналіст, мандрівник та зірка програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров привітав брата та сестру з днем народження. З нагоди свята він не тільки написав для них зворушливий текст, але і показав винуватців торжества своїм фанатам.

Дмитро Комаров вперше показав рідних брата та сестру двійнят

38-річний Дмитро Комаров опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram серію фотознімків із братом та сестрою – двійнятами Ангеліною та Миколою. Цю лінійку він пророчив до дня їхнього народження. Чоловік розповів, що довго мріяв про братика чи сестричку, і просив про маленьке поповнення в родині у своїх батьків.

Коли Дмитро вперше дізнався, що він таки отримає бажане, він навіть і не здогадувався, що його бажання помножиться на два. Про це не здогадувалися і його батьки, яким сказали під час УЗД, що плід лише один.

Варто відзначити, що Дмитро, Ангеліна та Микола схожі між собою настільки, що складається враження ніби вони трійнята. Особливо відокремлюються Ангеліна, яка дійсно схожа на ангела з її блакитними очима та світлим волоссям.

Нагадуємо, декілька місяців тому Дмитро Комаров розповів про те, що придбав ділянку у Прикарпатті. Чоловік поки що не розпочав будівництво маєтку, в якому збирається жити з дружиною Олександрою Кучеренко, але у плани телеведучого входить масштабний проєкт, яким він збирається задовільнити усі свої житлові потреби. Звісно, жити вони і надалі збираються в Києві, а будинок у Карпатському селі буде виконувати роль дачі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.