Хто оточує Ектора Хіменеса-Браво: що відомо про кохану судді “МастерШеф” та чому нею вважають Мартиновську

Раніше особисте життя головного судді шоу "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво було суцільною таємницею, але зараз його не обговорює тільки ледачий. Колумбійського кулінара підозрюють у романі з колегою Ольгою Мартиновською, і ці підозри не безпідставні.

Україна подарувала Ектору Хіменесу-Браво медійність, славу і завдяки цьому процвітаючий бізнес. Крім того, саме на українці шеф-кухар збирався одружуватися кілька років тому, але не склалося.

Колишньою нареченою Ектора була на 19 років молодша за нього дівчина Анна Тягун. На пропозицію руки та серця вона відповіла згодою, тож Хіменес-Браво навіть встиг познайомити кохану з мамою і рідними краями у Колумбії. Публіка чекала весілля, проте його випередило розставання.

Причиною стала публічність Ектора, до якої Анна не була готова. Натомість вона поставила кулінару жорсткий ультиматум – або стосунки, або телебачення. Вибір чоловік зробив не на її користь, водночас з чим він важко переживав розрив.

Колишня наречена Ектора Хіменеса-Браво Анна Тягун

Цей досвід дав Хіменесу-Браво зрозуміти, що своє особисте життя варто тримати в секреті подалі від настирливих папараці. Втім, нещодавно суддя “МастерШеф” вперше за багато років зізнався шанувальникам, що розпрощався зі статусом холостяка і у нього з’явилася муза. Її особистість зірка розкривати не став, однак опублікував спільне з нею фото. Обраниця Ектора позувала поруч з ним в домашньому халаті, але спиною до камери.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

У коментарях підписники Хіменеса-Браво одразу ж почали будувати припущення, хто б це міг бути. Більшість зійшлися на думці, що в цій таємничій жінці проглядаються зовнішні риси колеги і подруги Ектора Ольги Мартиновської.

Примітно, що сама Оля заперечувати ці підозри не просто не стала, вона їх підтвердила, сказавши, що дійсно – їх таки розсекретили.

Ольга Мартиновська зізналася, що їх стосунки з Ектором Хіменесом-Браво розсекретили
Ольга Мартиновська зізналася, що їх стосунки з Ектором Хіменесом-Браво розсекретили

Відтепер глядачі “МастерШеф” інакше дивляться на Мартиновську і Хіменеса-Браво в кадрі.

Схожі статті