Вічно вагітна Настя Каменських розкрила таємницю: у співачки знайшовся дорослий син, але не від Потапа

Настя Каменських вже й сама насміхається із заголовків, де її називають вагітною. Артистка не раз казала, що варто їй переїсти більше своєї норми, одразу всі помічають животик. Та вже можна не виправдовуватися, адже у мережі з'явилася інформація про те, що насправді у поп-діви є син.

Настя Каменських у 2019 році вийшла заміж. Дружиною її гордо кличе відомий український репер Потап. Втім, попри майже зразковий шлюб, діток Господь цій парі не дає. 34-річна співачка вже не соромлячись говорить, що дуже хоче народити малюка. Втім, мало хто знає, що насправді у неї є дитина. Батько – не Олексій Потапенко.

Потап і Настя Каменських
Вічно вагітна Настя Каменських розкрила таємницю

Хто нагородив Настю Каменських дитиною?

Ви не знайдете ніяких згадок про цього карапуза у Настиній офіційній біографії. Не розкаже вона про дитину і в інтерв’ю. Втім, епізод цей з життя не стерти. Продюсер Генадій Вітер розповів, що у нього з Каменських є спільний син, який вже став дорослим. Височезний красень-хлопець зовнішньо схожий на батька-баскетболіста. Звати юнака Артемом.

Щоправда, дружина Потапа хоч і є для нього мамою, але лише хрещеною.

Як спілкується Настя Каменських з рідним сином свого чоловіка?

Шанс попрактикуватися у материнстві є у поп-діви і зараз. В Олексія Потапенка є син від першого шлюбу з продюсеркою Іриною Горовою. Хлопець на ім’я Андрій не був помічений з Настею на жодній світлині. Хоча батько й стверджує, що стосунки у дитини з мачухою теплі, його власна мама це заперечує. За словами бізнесвумен, її Андрійко спілкується з Каменських на рівні “привіт-пока”. Сама ж знаменитість воліє не говорити ні про колишню коханого, ні про його сина.

Якщо вас цікавить життя зіркового подружжя Насті і Потапа або ви хочете дізнатися більше про спроби Каменських подарувати обранцю дитину, дивіться коротке інформативне відео від наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.