Могилевська пригрозила судом: екс-коханий Наталії розповів, чому досі співачка не змогла завагітніти

Тендітна, витончена і така жіночна Наталія Могилевська, виявляється має багато секретів. Однією з темних сторінок життя співачки поділився її екс-бойфренд та розкрив причину того, чому знаменитість не може завагітніти. Втім, за ці слова йому довелося відповісти.

Життя співачки Наталії Могилевської перетворилося з казки на суцільний морок у 2013 році. Її колишній обранець Олександр Ягольник привселюдно почав розповідати нові факти з життя знаменитості.

Екс-коханий Наталії Могилевської розповів, чому досі співачка не змогла завагітніти

Зокрема здивував прихильників зізнанням у тому, що артистка начебто колись була вагітною, але народити так і не відважилася.

Екс-коханий Наталії Могилевської розповів, чому досі співачка не змогла завагітніти

“Я дуже сподіваюся, що канадські медики не облажаються – все-таки, 38-річна Наташа, з її минулим, укладом і способом життя, не є цілком здоровим жіночим організмом і ніхто точно не може передбачити, як протікатиме ця вагітність…”, – розповів Ягольник у мережі.

Також чоловік наголосив на тому, що Могилевська позбавилася медичним шляхом від немовляти. Це не могло не вплинути й на самого Олександра. Він зізнався, що ледь не звів рахунки з життям.

Наталія Могилевська вимагає справедливості

Популярна співачка не дала пліткарям підгрунтя для чуток. Артистка терпіти вибриків колишнього не схотіла. Спростовувати його слова чи виправдовуватися Наталія також не стала. Повела себе достатньо жорстко та категорично. Могилевська подала у суд на екс-коханого. Офіційно зірка через потрібну інстанцію оприлюднила заяву про те, що всі слова Ягольника є неправдивими.

Екс-коханий Наталії Могилевської розповів, чому досі співачка не змогла завагітніти

Після її рішучих дій чоловік припинив інформувати пліткарів новими “фактами”. Сама ж артистка вважає, що жінці нічого не завадить стати мамою при бажанні. Вона не раз розповідала, що думає: для всесвіту важливо відчути готовність особи прийняти і виховати дитину. Побажаємо ж цій сильній духом зірці все ж таки почути заповітне “мама”.

Схожі статті