Ані Лорак звернулася до екс-чоловіка Мурата, який одружується на новій пасії: “Я розбита і розгублена”

Зі своїм колишнім чолоівком Ані Лорак прожила разом більше 10 років. Разом співачка і турецький бізнесмен виховували доньку Софію, а з боку зірковий шлюб здавався міцним і зразковим. Втім, поступово публіка почала дізнаватися про численні зради чоловіка.

У 2018 році папараці застали Мурата Налчаджиоглу в обіймах ефектної моделі Яни Бєляєвої. Виявилося, що пара не просто зустрічалася, а навіть жила разом, поки Лорак гастролювала і заробляла для родини гроші. Коли вона дізналася про зраду чоловіка, спробувала його пробачити, адже у них підростала маленька дочка, яка потребувала уваги і мами, і тата. Втім, на жаль Ані, Мурат не зупинився.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їх дочкою Софією
Колишній чоловік Ані Лорак та їхня донька Софія

Незабаром Налчаджиоглу закрутив роман з черговою коханкою, після чого співачка подала на розлучення. Офіційно шлюб було розірвано на початку 2019-го. Схоже, що екс-чоловік Лорак довго не сумував – нещодавно він зробив пропозицію руки та серця новій пасії, молодій візажистці з Києва Лілії.

Артистка намагається не афішувати подробиці сімейної драми, тож коментарі про особисте життя майже ніколи не дає. Втім, усі свої почуття вона виплескує в творчості. Днями Ані Лорак випустила відеоряд до нової пісні “Верила” з наступними рядками (переклад з оригіналу):

“В мені згас вогонь і ясно, що ти не мій, що все марно. Грай, грай зі мною далі, я розбита і розгублена. У тобі так багато фальші, а я вірила”.

В кліпі співачка постала в дуже жіночних і привабливих образах, тож у коментарях фанати засипали її компліментами і дивуються, чому вона досі не відпустила колишнього:

  • “Знову за Муратом страждає… Він вже і не пам’ятає”;
  • “Пісня сумна… Про кохання, якого більше немає”;
  • “Чому слова змінюються, а мотиви і страждання ті ж скільки років?”;
  • “Тому що чоловіка нормального немає поруч… А коханий турок до молоденької втік… Ось вона і співає йому: “Як я вірила тобі”, – відповідь на попередній коментар.
Фанати не розуміють, чому Ані Лорак досі страждає за Муратом
Фанати не розуміють, чому Ані Лорак досі страждає за Муратом

Якщо хочете дізнатися, як виглядає нова наречена колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу, дивіться наступне відео:

Схожі статті