“Кохання, як у піснях”: Мама Дана Балана не може досі забути Тіну Кароль і переживає, що не одружила сина

Роман Дана Балана і Тіни Кароль досі є цікавою темою для фанатів пари. Попри те, що знаменитості офіційно заявили, що стосунків у них не було, прихильникам не віриться, що почуття музикантів були несправжніми. Мама молдавського мачо сказала своє слово.

Дан і Тіна. Цю пару вважали дуже перспективною в українському шоу-бізнесі. Він – популярний європейський артист, а вона – народна улюблениця та справжня поп-діва, життя якої окутано вуаллю таємничості. Серця цих двох об’єднало шоу “Голос країни”, але після його завершення, музикантів разом більше й не бачили. Втім, сама Тіна натякає, що не проти вже найти собі пару, адже дуже хоче подарувати сестричку своєми синові Веніаміну.

Тіна Кароль розкрила всі деталі їхніх стосунків з Даном Баланом
Мама Балана більше не приховує правди про роман сина

Нагадаємо, що Кароль стала вдовою у квітні 2013 року.

“Сватати будуть”

Найнесподіванішим візитом у шоу став приїзд мами Дана Балана, Людмили. Вона також співачка і радо виступила перед українським глядачем. Її поява здивувала знаменитого сина, а ще більше Тіну Кароль. Поп-діва не приховувала, що засоромилася. Коли дізналася ким є ця розкішна моложава блондинка Дану, так і сказала Потапу:

“Зараз сватати будуть”

Молдавська артистка дійсно висловила прихильність нашій знаменитості та радо її обійняла.

Нагадують Людмилі зараз про потенційну невістку тематичні сторінки в Інстаграмі. Фанати свого часу накреативили безліч віртуадьних групок, де ділилися версіями про стосунки зірок і знаходили їм підтвердження й натяки.

Мама Балана більше не приховує правди про роман сина

Так, чергова “ДанТіна” поділилася новим хітом молдавського мачо.

“Кохання, як у піснях”, – говорить назва композиції.

Публікацію за фан-сторінки Тіни й Дана Людмила Балан додала до себе в сторіз в Інстаграмі.

Якщо вас цікавить причина розриву стосунків знаменитостей, радимо подивитися ще й тематичне відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті