Ольга Полякова різко висловилася про Потапа в присутності Каменських: просила вирізати свої слова з ефіру

Популярна співачка Оля Полякова, яка вже неодноразово потрапляла у скандали через свій гострий язик, знову не прослідкувала за своїми словами та образила чергову колегу. На цей раз жертвою зірки став Олексій Потапенко. Як саме висловилася Полякова на адресу продюсера, читайте у нашій статті.

Оля Полякова неодноразово втрапляла у скандали через те, що не могла проконтролювати свої вислови в адресу колег. Так, найгучнішим конфліктом стали розбірки з Тіною Кароль — Суперблондинка розкритикувала її репертуар та амплуа. Дісталося і Камалії, чия фігура, за думкою Полякової, далека від ідеалу. Нещодавно співачка зачепила і Олексія Потапенко. Але зважаючи на характер продюсера, можна уявити, якою буде його реакція і чому артистка одразу ж злякалася.

Ольга Полякова різко висловилася про Потапа в присутності Каменських

Оля Полякова
Ольга Полякова різко висловилася про Потапа в присутності Каменських

В черговому ефірі “Маска”Полякова пригадала книгу “Чоловіки як гриби: місця перебування та способи збору”. Так як вона намагалася відгадати, хто знаходиться під маскою Мухомора, її “грибний” досвід згодився. Але пояснити, чому під маскою цього героя знаходиться саме Олексій вона вирішила доволі грубим способом.

“Росте на пагорбах, щоб на нього світило сонце чи софіти, але якщо його зірвати і приготувати, можна й померти. Тому я завжди говорила дівчатам — на мухомора ми тільки дивимося, а заміж виходимо за білого гриба. Він любить привертати увагу, а характер у нього отруйний. За описом це чоловік Насті”.

Каменських відреагувала на подібні коментарі від своєї колеги бурхливо. Вона не погодилася з Поляковою і обіцяла поскаржитися коханому на неї:

“Ні, він не нарцис! Я зараз йому напишу, що ти так сказала”

У відповідь Полякова попросила вирізати її слова з ефіру, щоби не посваритися з Потапом. Зважаючи на великий досвід у скандалах, які розгорталися після ефіру, Полякову можна зрозуміти.

Схожі статті