Куди зник зірка “Фабрики зірок-3” Стас Шурінс? Сховався в Німеччині і став поборником з онкозахворюванням

Стас Шурінс свого часу став відкриттям для українського шоубізу. Талановитий хлопець одразу привернув до себе увагу потужним вокалом, якісними текстами пісень та привабливою зовнішність. Але доля не подарувала йому обіцяного успіху. Що саме відбулося, читайте в нашій статті.

На початку 2013-го Україну облетіла новина про одруження переможця “Фабрики зірок-3” Стас Шурінс. Тоді ім’я обраниці не було оприлюднено і лише ходили чутки, що вона росіянка. Згодом співаку все ж таки довелося пояснити, чому він раптово покинув батьківщину, де займався музикою і разом з дружиною Віолетою відправився жити до Німеччини.

Куди зник зірка “Фабрики зірок-3” Стас Шурінс

Так, знаменитість зізнався, що його кохана захворіла на рак мозку. І переїзд до Європи був скоріше вимушеним.

Куди зник зірка “Фабрики зірок-3” Стас Шурінс

“Історія сумна, але зараз уже все добре. У жовтні того ж року їй зробили операцію. Ми залишилися взагалі без грошей. Нам навіть не було на що знімати квартиру в Україні”, – відверто зізнався популярний співак.

Мало того, що зіркова пара страждала від серйозних фінансових проблем, Віолетті була необхідна якісна реабілітація після видалення пухлини.

“Ми переїхали до Німеччини, тут живуть батьки дружини. Дружина успішно пройшла реабілітацію”, – продовжив Стас Шурінс.

Зараз він успішний виконавець європейського рівня, адже взяв участь у німецькому Голосі. Чоловік не тільки виступає перед публікою, але і продає власні пісні. За словами Стаса, один його текст коштує, як новий моторолер.

Нагадуємо, що колишня кохана Шурінса Еріка, яка перебувала з ним у романі під час участі на проєкті, нещодавно народила первістка від офіційного чоловіка Сергія Середи. Артистка вже оговталася від важкої вагітності та пологів і поступово виходить на світські раути.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.