Як виглядає батько Тоні Матвієнко, якого Ніна Митрофанівна виставила з хати: сумний покинутий художник

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко народилася в родині творчих батьків – народної артистки України Ніни Матвієнко і художника-монументаліста Петра Гончара. Нещодавно стало відомо, що вони розійшлися після 50 років у шлюбі за ініціативою Ніни Митрофанівни.

Свого єдиного чоловіка Ніна Матвієнко зустріла ще в молодості. Коханим майбутньої зірки естради став син прославленого скульптора Івана Гончара Петро. Саме від нього він перейняв жагу до живопису і теж став митцем, чому потім вчив і власних синів Івана та Андрія. Третьою дитиною у їхньому з Ніною шлюбі народилася донечка Тоня, яка обрала шлях до сцени і пішла по стопах матері.

Чоловік та діти Ніни Матвієнко

Шлюб Гончара-Матвієнко вважався одним з найзразковіших серед української інтелігенції, адже у цьому році вони відсвяткували золоте весілля. Втім, у відвертому інтерв’ю для програми “Позаочі” Ніна Митрофанівна розповіла, що виставила чоловіка з хати. Відбулося це все спокійно, без скандалів:

“Я попросила чоловіка, щоб він мене покинув. Не було ні скандалу, нічого. Було розуміння, що від нього вже ніякого толку в будинку. Я сказала йому: “Іди собі, живи на дачі. Малюй. Скажи людям, що я погана, або ще щось. Говори про мене, що хочеш”. І всі говорять тепер, що він мене покинув”, – зізналася артистка.

Ніна Матвієнко покинула чоловіка та переселила його на дачу
Ніна Матвієнко покинула чоловіка та переселила його на дачу

Також Матвієнко зауважила, що майже все подружнє життя саме вона виконувала роль голови родини – забезпечувала сім’ю замість чоловіка. Крім цього, Гончар кілька разів дуже її підводив та навіть зраджував.

Петро облаштувався на дачі, а Ніна Митрофанівна разом з онуками, старшим сином-монахом, Тонею і зятем Арсеном Мірзояном живе в їхньому будинку. Попри негаразди у стосунках батьків, Антоніна час від часу ділиться спільними з ними фото. Світлина з батьком на її сторінці в Інстаграм теж є.

72-річний Петро Іванович – сивий чоловік з дещо сумним поглядом, хоча виглядає він навіть молодше, ніж насправді.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.