Дмитро Гордон показав невістку, яка приїхала до його сина з США: у чоловіків ідентичний смак на жінок

У Дмитра Гордона вже підростають діти, які починають збільшувати розміри родини зірки. Так, старший син знаменитості вже знайшов свою другу половинку, і цілком імовірно, що дівчина найближчим часом стане його невісткою. Як виглядає майбутня родичка Гордона, читайте у нашій статті.

2021-й став для сім’ї Дмитра Гордона особливим, адже він показав публіці свого спадкоємця Дмитра Гордона-молодшого у всій красі. За словами хлопця, він навіть не здогадувався, що це інтерв’ю вийде на широкий огляд, адже батько запевняв його в зворотньому. Так чи інакше, але тепер глядачі дізналися про молодого композитора багато нового. Тепер же хлопця відправили на інтерв’ю до журналістів програми “Життя відомих людей”, в якому він розповів про своє навчання в Берклі та особисте життя.

Дмитро Гордон показав невістку

Так, виявляється у Дмитра є обраниця, з якою він разом вже 4 роки. Судячи з усього, пара перебуває у цивільному шлюбі. Ім’я коханої він не називає, адже вона не хоче бути публічною людиною. Але все ж таки деякими фотографіями він поділився.

Дмитро Гордон показав невістку

З нею Дмитро Гордон-молодший познайомився в Лос-Анджелесі, коли знаходився на навчання. Але дівчина родом з Дрогобича. Вона вдало доповнює хлопця, а також допомагає йому з його роботою. Тобто, обраниця є його менеджером. Неможливо не відмітити природну вроду дівчини. Але розписуватися пара поки що не поспішає. Тоже взаємини Дмитра і його обраниці поки що розвиватимуться у подібному форматі.

Також Дмитро запевнив, що знаходячись у ,США він зіштовхнувся з усіма складнощами, які проживають усі звичайні студенти. Жити за океаном було не дешево, а піклуватися про себе самостійно доволі незвично для хлопця. Втім, він пройшов усі випробування і тепер є висококласним музикантом, професіоналом свого діла і композитором.

Схожі статті