Як зараз виглядає донька Юлії Висоцької та Кончаловського, яка перебувала в комі з 2013: квітне на очах

2013-го у вас вітчизняний шоу-бізнес сколихнула жахлива новина: Юлія Висоцька та її чоловік Андрій Кончаловський разом з дітьми потрапили у страшну автомобільну аварію, в результаті якої постраждала їхня донька. Дівчина увійшла в кому, і перебувала у цьому стані роками. Як зараз виглядає дівчинка?

2013-го року у сім’ї Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського сталося велике горе. Після страшної автомобільної аварії, яка відбулася на відпочинку, спільна донька подружжя Маша впала в кому. Роками дівчинка не могла вийти з цього стану, але її батьки не здавалися, і з року в рік її лікували.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька з дітьми
Як зараз виглядає донька Юлії Висоцької

Юлія запевнила, що не збирається обговорювати цю тему з журналістами, адже вона дуже болюча і приватна, та зазначила — це рана, яка ніколи не заживає.

Як зараз виглядає донька Юлії Висоцької

Згодом мережею розповсюджувалися чутки, що дівчина прийшла до тями, перебралася до Російської Федерації і під наглядом батьків проходить реабілітацію. Але щастя тривало недовго, через якийсь час, дівчина знову повернулася до минулого стану. Юлія Висоцька вже багато років не коментує здоров’я своєї донечки, але шанувальники підозрюють, що Маша все ж таки встала на ноги, поступово набирається сил та наздоганяє своїх однолітків.

Як зараз виглядає донька Юлії Висоцької. Фотографія з імовірною донькою зірки

Деякий час тому Юлія Висоцька опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постала разом з чоловіком Андрієм Кончаловським, Микитою Міхалковим та імовірно зі своєю донькою Машою. Підписники, які добре знають, як виглядає її син Петро, впевнені, що це спадкоємиця Кончаловського.

Як зараз виглядає донька Юлії Висоцької. Скріншот коментарів під публікацією зірки

І хоча її обличчя видно погано, але неозброєним оком помітно неймовірну схожість Юлії та Марії. Висоцька ніяк не відреагувала на запитання шанувальників стосовно особистості дівчини, яка сиділа поруч з нею.

Схожі статті