МастерШеф 11 випуск 14 від 20.11.2021: хто покинув шоу і приготував страву, яка розчарувала суддів

Аматори 11-го сезону кулінарного проєкту на телеканалі СТБ "МастерШеф" продовжують свою боротьбу за головний приз та звання переможця шоу. Дізнайтеся у нашій статті, що саме відбулося в 14-му випуску, і хто назавжди покинув ряди учасників цього разу.

У цьому випуску кулінарам довелося проявити свої таланти не тільки на кухні, але і у мистецтві війни. Так, головною та вирішальною навичкою цього вечора стала стратегія.

Як пройшов випуск?

Учасники були поділені на дві групи, і кожна мала надати суддям по два смаколики. У той же час вони мають найменший стартовий набір та обладнання і не можуть приготувати повноцінну їжу, але вони можуть заробляти необхідні продукти, граючи в ігри.

Кожна пара матиме шість різних тарілок, серед них: ферма, поле (овочі та зерно), ставок (риба), фабрика (посуд для приготування їжі), ринок (обмін продуктами), вежа зла (один трюк). Щоб отримати необхідні інгредієнти, кухарі власнопуч будують свої міста. Спочатку команді потрібно було підготувати амісбуш протягом п’яти хвилин. Якщо суддя Ектор Хіменес-Браво погоджується, учасник отримає дозвіл на будівництво і зможе використовувати вивіску.

Спочатку вони використовували стартовий набір для цієї страви, а потім вони змогли додати інгредієнти, які вони отримали. Команда вибирала для себе найкращу стратегію: збирати інгредієнти, змінюватися або стати їх жахом для колег.

МастерШеф 11 випуск 14 від 20.11.2021: хто покинув шоу

Цього разу студію покинув Міша, який, за думкою глядачів, прекрасно впорався зі своїми завданнями і несправедливо вилетів з проекту.

Хто покинув МастерШеф-11 у 14 випуску від 20.11.2021. Скріншот коментарів під публікацією про результат випуску

Так, глядачі наголошують, що Сашко впорався набагато гірше, але якимось чином суді його не зачепили.

Схожі статті