Батько Аліни Гросу не втримався та прокоментував її стосунки з екс-чоловіком Комковим: були приречені

Шлюб української співачки Аліни Гросу та Олександра Комкова не протривав і року. Розлучена артистка не стала тримати інтригу і одразу ж розповіла пресі про причини розладу в стосунках. Хіба що оточення Аліни навідріз не були згодними з баченням ситуації очами артистки.

Роман Аліни Гросу та московського бізнесмена Олександра Комкова швидко переріс у серйозні стосунки. Пара вирішила, що готова пов’язати себе узами шлюбу і розпочати новий етап свого життя, будучи офіційними чоловіком та дружиною.

Аліна Гросу помирилася з колишнім чоловіком Олександром Комковим
Батько Аліни Гросу прокоментував її стосунки з Олександром Комковим

Це рішення дуже здивувало фанатів зірки, адже обидва партнери були юними. Але новина про розкішне весілля, на яке було витрачено 100 тисяч доларів і зіграно в Італії, викликала лише радість за молодих.

Батько Аліни Гросу прокоментував її стосунки з Комковим

Після реєстрації та медового місяця казка закінчилася. За словами співачки, бізнесмен пригледів собі багату та немолоду жінку, зібрав валізи та поїхав геть. Натяки на те, до чоловік вподобав в ній саме її гроші не припинялися. Гросу не приховувала невдачі в особистому житті і одразу ж заявила, що вільна. Саме тоді вона і зізналася, що її батько відпустив слушний коментар щодо її планів жити з Комковим довго та щасливо. Чоловік поділився думкою, що шлюб не протриває і року, і мав рацію.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Батько Аліни Гросу прокоментував її стосунки з Олександром Комковим

Зараз колишнє подружжя не спілкується, але підписані одне на одного в соціальній мережі Інстаграм. Розмови про пережите в союзі вже вщухають, а співачка готується стати дружиною іншого чоловіка – актора Романа Полянського. Пара розповідає про плани на майбутнє, переїзд до заміського маєтку та народження спільних дітей. Аліна знайшла спільну мову з майбутньою падчеркою Марфою та відкриває власний весільний салон.

Схожі статті