Син Тіни Кароль росте справжнім козаком, хоч і в Англії: поп-діва показала, як Веніамін танцює гопак (Відео)

Нещодавно єдиному сину Тіни Кароль виповнилося 13 років. З цієї нагоди зіркова мама відвідала хлопчика в Англії, де він вже давно живе і вчиться, та показала, як спадкоємець прославляє українську культуру за кордоном. Веніамін у шароварах і вишиванці станцював гопак.

Мамою Тіна Кароль стала у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром у 2008 році. Пару ощасливив своєю появою на світ хлопчик, якого вони назвали Веніаміном. Росте він вже давно без батька, адже у 2013-му Євген пішов з життя після тривалої і важкої боротьби з раком.

Втрата коханого чоловіка стала справжнім потрясінням для співачки, після якого вона ледь не здалася. Втім, маючи на руках маленького сина, артистка змогла зібратися і віднайти в собі сили жити далі.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль сама виховує сина після втрати чоловіка Євгена Огіра

Як любляча мама, Тіна забезпечує Веніаміна усім найкращим, включаючи і освіту. Зірка відправила дитину на навчання до Великобританії в одну з найпрестижніших шкіл Лондона “Repton Preparatory School”. За один навчальний рік Кароль доводиться викладати близько мільйона гривень, не враховуючи витрат на життя хлопчика в іншій країні. Справа в тому, що Веня живе не в шкільному гуртожитку, а в українській родині емігрантів. Поп-діва хотіла, аби син знаходився в рідному оточенні, і це дає свої плоди.

Цього разу на одній з фан-сторінок в мережі з’явилося відео, опубліковане Тіною Кароль в Інстаграмі, на якому Веніамін танцює гопак у вишиванці і шароварах у День Гідності та Свободи.

Коментатори прийшли в захват від побаченого:

  • “Мамина гордість!”;
  • “Як гарно! Який славний хлопчик росте у Тіни. Відчувається, що відповідальний і старається для мами”;
  • “А козак-то підротає!”, – пишуть користувачі.

Сама Тіна теж підтримала дрес-код свята і одягла вишиванку.

Тіна Кароль показала, як Веніамін танцює гопак
Тіна Кароль показала, як Веніамін танцює гопак

Окрім навчання і гопака, Веніамін ще займається фехтуванням, грає на фортепіано і барабанах. Більше цікавого про життя сина Тіни Кароль за кордоном у наступному відео:

Схожі статті