Оля Полякова розорила свого чоловіка Вадима та знищила його авторитет: був бізнесменом, став альфонсом?

Ні для кого не секрет, що Оля Полякова свого часу вийшла заміж за заможного підприємця, який давав їй шалені суми на розвиток творчої кар'єри. Але інша частина її сімейного життя роками замовчувалася. Наприклад, той факт, що Суперблондинка розорила свого коханого.

Про те, що нерухомість сім’ї Олі Полякової належить саме їй вона говорила неодноразово. Але ніхто навіть і подумати не міг, зо стоїть за цим зізнанням. У новому випуску проєкту “Дорослі дівчатка” з Машею Єфросиніною співачка розповіла, як колись її чоловік втратив всі гроші, і не без її допомоги.

Оля Полякова розорила свого чоловіка

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Оля Полякова розорила свого чоловіка. Оля Полякова з Вадимом Буряковським та доньками Машею та Алісою

Так, артистка зізналася, що виходила заміж за заможного фінансиста, який допомагав іншим проводити фінансові операції. Але хороші часи пройшли, а Суперблондинка не збиралася зав’язувати з розкішним життям. Вона так само продовжувала знімати дорогі кліпи і користуватися послугами прислуги. В результаті, Вадим Буряковський повністю збанкротував, а співачка знайшла вихід з ситуації. Вона позичала гроші і на ці кошти розвивала творчу кар’єру. Борги вдалося повернути, а ідея повністю окупилася.

Втім, її чоловіку не вдалося так швидко стати на ноги. Через те, що Оля заробляла набагато більше за свого коханого, вона постійно його цим дорікала. Адже чоловік жив за її кошти. А вона навіть взяла на себе роль голови сім’ї, що не надто сподобалося її благовірному.

Але і кар’єра Вадима з часом налагодилася. Тим не менш, Оля так і залишилася лідером у родині, і не віддала кермо коханому. Про розлучення артистка навіть і не думала навіть за часів, коли Буряковський втратив всі гроші. Більш того, про розрив і мови йти не може, адже чоловік хоче залишити усе артистці і дітям, а вона не розуміє, як “таку святу людину” можна залишити на вулиці.

Схожі статті