Олексій Суханов публічно поцілував юного красеня та потрапив у скандал: “Не виставляйте таке на люди”

Олексій Суханов — один з найулюбленіших телеведучих українців. Завдяки високому рівню емпатії та вмінню підтримувати гостей своєї програми, він став популярним та дуже цікавим аудиторії. Втім, навіть така чиста та щира людина може потрапити у незручне становище.

Ведучий програми “Говорить Україна” Олексій Суханов одразу сподобався вітчизняному глядачу. Завдяки любові аудиторії російський журналіст вирішив залишитися в Києві і продовжувати свою діяльність на території чужої для нього держави. Його кар’єра переживала злети та падіння. Але Олексію вдалося міцно осісти на телеканалі “Україна”.

Олексій Суханов публічно поцілував юного красеня

Олексій Суханов публічно поцілував юного красеня

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram телеведучий намагається транслювати любов до інших, толерантність, відповідальність за природу, тварин і головне — за себе. Його контент завжди викликає лише позитивні емоції. Олексій далекий від скандалів та хайпу. Втім, деяких користувачів мережі йому все ж таки вдалося здивувати і, на жаль, вони не зрозуміли вчинку зірки.

Так, Олексій Суханов оприлюднив кадр на якому він цілує молодого красуня у щоку. У дописі до публікації він виразив свою радість від зустрічі. Деякі підписники спочатку подумали, що це його син. А деяким прийшло в голову зовсім інше: Олексія запідозрили у нетрадиційній орієнтації. Однак, він пояснив, що подібні прояви уваги ніяк не можуть асоціюватися з орієнтацією, і дуже інтелігентно дав зрозуміти одній жінці, яка некоректно поставила йому запитання щодо його “камінг-ауту”, що їй потрібно розширювати свій кругозір.

Олексій Суханов публічно поцілував юного красеня. Скріншот коментарів під публікацією телеведучого

Варто відмітити, що своє особисте життя тележурналіст приховує від колег і не горить бажанням обговорювати будь-які приватні речі.

Схожі статті