Найбагатша співачка України Камалія розповіла, скільки в неї прислуги: “Ми люди чепурні, бридливі”

Камалію не дарма називають найбагатшою співачкою країни, якою вона стала автоматично, коли вийшла заміж за мільярдера Мохаммада Захура. Зіркове подружжя живе в розкішному особняку, за яким доглядає цілий штат прислуги. Ба більше, пара відбудувала для помічників окремий будинок.

Статки чоловіка Камалії, британсько-українського підприємця Мохаммада Захура, оцінюються в кілька сотень мільйонів доларів. Частина публіки впевнена, що співачку заволікли виключно багатства кавалера, однак насправді на самому початку стосунків гроші ледь не розлучили пару. Так, одного разу знаменитість вирішила, що коханий її купує, коли він вчергове залишив гроші і поїхав у справах:

“Тоді я психанула і йому довго доводилося мене вмовляти, виправдовуватися і пояснювати, що це нормально, якщо чоловік свою жінку забезпечує”, – розповідала артистка в інтерв’ю “Зірковому шляху”.

Мохаммад Захур і Камалія
Чоловік Камалії Мохаммад Захур

Сьогодні сімейство купається в розкоші – елітні автомобілі, приватні літаки, розкішний маєток і, звісно, власна прислуга. Впоратися з господарством їм допомагають декілька спеціалістів:

“На кухні кухар один. Дві покоївки, гувернантка та костюмер. Персонал з нами живе, але у них окремий будинок”.

Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура

Камалія не приховує – вже звільняла декого з помічників. Зазвичай це відбувається через неохайність:

“Ми люди чепурні, бридливі. Там камери просто. Людина не знала. Ганчірку, якою витирається на столі, вона взяла, у неї накапало на підлогу, і цією ж ганчіркою витерла з підлоги”, – пригадала зірка.

Але це ще не найгірше, що ставалося. Одного разу, за словами співачки, няня залишила дворічну дитину в спальні на ліжку, і десь пішла. Маля впало і вибило собі 6 зубів. Зазначимо, що Камалія – мама двійнят Арабелли і Мірабелли, яким допоміг з’явитися на світ лікар-репродуктолог після років спроб успішно завагітніти.

Камалія з родиною
Камалія народила двійнят

Більше цікавого про те, як Камалія і Захур виховують своїх дочок-принцес, дивіться на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті