Андрій Доманський пояснив, чому так і не одружився на Лідії Таран: “З самого початку був бар’єр”

Роман двох популярних телеведучих Андрія Доманського та Лідії Таран з самого початку вражав глядачів своєю раптовістю, несамовитістю і неоднозначністю. Чоловік запевняв, щоб більше не одружиться через невдалий досвід стосунків з першою дружиною, але покинув Лідію саме заради нового шлюбу.

Роман Андрія Доманського та Лідії Таран розпочався несподівано для фанатів обох телеведучих. Знаменитість покинув першу дружину та двох дітей заради відомої білявки. І у короткий відрізок часу дав життя третій дитині — Василині Доманській.

Андрій Доманський та Лідія Таран зі спільною донькою
Андрій Доманський пояснив, чому так і не одружився на Лідії Таран

Але поява спадкоємиці ніяк не вплинула на рішення Андрія щодо одруження. Чоловік запевняв, що після невдалого досвіду шлюбного життя він не готовий вступити в офіційний союз з обраницею. На жаль, це була неправда.

Андрій Доманський пояснив, чому так і не одружився на Лідії Таран

Стосунки тривали недовго. Згодом на зйомках у студії “Нового каналу” Андрій зустрів майбутню дружину Марину, яка одразу ж його підкорила. Телеведучий порвав з Лідією та одружився з новою коханою. У цьому союзі в нього також народилося двоє дітей.

Андрій і Марина Доманські
Андрій Доманський пояснив, чому так і не одружився на Лідії Таран

Роками згодом він пояснив, чому з ведучою новин в нього так і не склалося. За словами знаменитості, Лідія сама була не готова до шлюбу. Мовляв, вона в Одесу у його рідний дім за чотири роки приїхала лише раз. Як виявилося, це ображало чоловіка. З мамою Андрія Доманського в неї також не склалося.

“Погано спілкувалася, бо спочатку був бар’єр. Я бачив, що мама робить все для того, щоб цього ніхто не відчував, але він висів у повітрі. Соціальний протокол дотримувався, але не далі”

Чоловік не перекладає на екс-кохану відповідальність за подібну атмосферу. Мовляв, і він і сам не надто переймався через стосунки всередині сім’ї. Обидва були зосереджені на роботі, усі розмови були зафіксовані на кар’єрі. І в якийсь момент він зрозумів, що залишатися в цих стосунках просто нечесно по відношенню до Таран.

Схожі статті