Як виглядає та ким працює чоловік Фреймут? Після розриву з Притулою віддала його місце новому обранцю

Чоловік відомої української телеведучої Ольги Фреймут з'явився у її житті в той самий момент, коли вона почала втрачати іншу дорогу їй людину. Хто він і чому доля звела його з Фреймут саме тоді, коли вона кардинально змінила своє життя. Усі деталі дізнайтеся у нашій статті.

Ольга Фреймут свого часу стала відкриттям “Нового каналу”. Разом з Сергієм Притулою та Олександром Педаном вони у короткий проміжок часу стали справжніми зірками. Завдяки участі у програмі “Ревізор” та “Хто зверху” її популярність настільки зросла, що вигідні пропозиції почали литися рікою.

Чому Сергій Притула посварився з Фреймут
Як виглядає та ким працює чоловік Ольги Фреймут

В якийсь момент Ольга вирішила попрощатися з Притулою та своїм каналом заради кар’єри. Втім, ця радість була затьмарена сваркою з Сергієм. Друг Фреймут ніяк не міг зрозуміти, чому його без попередження покинули за два дні до початку зйомок. Це була перша серйозна сварка знаменитостей, яка поклала початок великому конфлікту.

Як виглядає та ким працює чоловік Фреймут

Але ця ситуація привнесла у життя телеведучої не тільки підйом в кар’єрі. Через декілька днів після її виходу з каналу, їй подзвонив його генеральний директор Володимир Локотко і почав залицятися до головної леді країни. Стосунки бізнесмена та телеведучої швидко закрутилися і завершилися весіллям.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Як виглядає та ким працює чоловік Фреймут

Зараз зіркове подружжя живе у злагоді. У них є квартира в центрі Києва та заміський будинок, де вони виховують двох дітей. Доросла донька Ольги Злата Мітчелл, яка народилася від англійця вже привертає до себе увагу журналістів, а Ольга пішла з телебачення і повністю зосередилася на розвитку власного мікроблогу в соціальній мережі Instagram. За словами знаменитості, ця діяльність приносить набагато більший дохід, ніж телебачення. Хоча на екранах її досі можна побачити, у якості зіркового гостя.

Схожі статті