Олег Винник йде зі сцени: повелитель вовчиць публічно повідомив, чому більше не зможе виступати та співати

Нещодавно повелитель вовчиць Олег Винник дуже засмутив своїх шанувальниць. Справа в тому, що співак сильно захворів і більше не може виступати. У зв'язку з цим він повідомив про скасування концертів. На особистій сторінці співака вже зібрався натовп невдоволених і тих, хто дуже хвилюється за стан здоров'я артиста.

Усе почалося наприкінці вересня, коли популярний український виконавець Олег Винник вперше скасував свої концерти через стан здоров’я.

Як виглядає перша дружина Олега Винника
Олег Винник йде зі сцени

Артист не став приховувати, що не зможе повністю задовільнити очікування аудиторії від свого вокалу, і переніс виступ на наступний рік. Дехто відреагував нейтрально, хтось скаржився, а деякі фанати почали серйозно хвилюватися за свого кумира. Але повною неочікуваністю стало те, що повелителю вовчиць анітрохи не стає краще.

Олег Винник йде зі сцени

Так, нещодавно співак повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що повністю скасовує усі концерти у цьому році. Причина та сама — проблема зі здоров’ям, яка не дозволяє йому співати.

Творча пауза стосується лише концертної діяльності, яка буде повністю припинена до весни наступного року. Головний вовк країни обіцяє, що повернеться до своїх шанувальників, а всі квитки, які були придбані дійсні.

Для тих, хто боїться засумувати за виконавцем є хороша новина — його зникнення зі сцени ніяк не вплине на зйомки у різних телепередачах. Цілком імовірно, теж саме стосується і новорічного концерту. Звичайно, істинним пошановувачам творчості повелителя вовчиць хочеться почути його наживу. Але півроку — не такий великий термін, щоб прийти до тями і повернутися до своїх фанатів з новими силами.

Сподіваємося, що ця перерва стане перехідним етапом у житті артиста, який допоможе йому знайти натхнення на створення нових хітів, що запалюватимуть усю Україну. Принаймні, у Олега з’явиться вдосталь часу, щоб подумати над цим.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.