Пономарьов полишив Олену Мозгову і показав молоду наречену: розкішне весілля відіграли під музику виконавця

Олександр Пономарьов роками залишається холостяком. І хоча усі його пісні говорять про його романтичну натуру, після двох невдалих шлюбів виконавець начебто не збирається пов'язувати своє життя з будь-якою жінкою. У немолодого красеня вже дорослі діти і немаленький досвід. А дружиною йому стала музика.

Обидва шлюби Олександра Пономарьова були невдалими через невірність одного з партнерів. І хоча від цих союзів у зірки народилося двоє спадкоємців — Сашко та Женя, приємними ці спогади назвати важко.

Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк
Пономарьов полишив Олену Мозгову і показав молоду наречену. Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк

Наприклад, нещодавно співак давав інтерв’ю, в якому зізнався, що Олена Мозгова пішла від нього через те, що зрадила. З Вікторією Мартинюк ситуація була схожа, але на цей раз зрадником став сам співак. З тих пір про обраниць артиста нічого не чутно. І хоча ходили плітки про його зв’язок з Марією Яремчук, молода виконавиця дуже гостро відреагувала на них і повністю заперечила можливість роману з колегою.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук
Пономарьов полишив Олену Мозгову і показав молоду наречену. Олександр Пономарьов і Марія Яремчук

Пономарьов полишив Олену Мозгову і показав молоду наречену

На даний момент артист повністю присвячує себе кар’єрі. Нещодавно він презентував продукт його колаборації з Михайлом Хомою (Дзідзьо). Це пісня “Пазл”, у якій виконавці співають про кохання до однієї жінки.

Дзідзьо та Олександр Пономарьов опинилися в одному любовному трикутнику
Пономарьов полишив Олену Мозгову і показав молоду наречену

Днями на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, в якому чоловік показав, як молодята танцюють під його новий хіт на власному весіллі. Варто відмітити, що на кадрах наречена виглядає неймовірно.

Пономарьов полишив Олену Мозгову і показав молоду наречену

Тож цілком імовірно, що найближчим часом композиція стане ще й весільним хітом, і посуне з позицій Вєрку Сердючку.

Схожі статті