Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин показав вагітний живіт своєї нареченої: “Ще зовсім трішечки”

Переможець 10 сезону вокального проєкту "Голос країни" Роман Сасанчин показав вагітний живіт своєї нареченої Іванни. Молода пара заручена і готується стати батьками вже через місяць, для обох малюк буде первістком. Схоже, між закоханими панує справжня ідилія.

Новина про майбутнє поповнення в новоспеченій родині 19-річного Романа Сасанчина сколихнула публіку, адже він ще зовсім молодий, а його обраниця старша за нього на 4 роки. Втім, ця різниця у віці не заважає парі будувати міцну і щасливу родину, невід’ємною частиною якої має стати їхня ще не народжена донечка. Майже новоспечені батьки не приховують подробиць протікання вагітності, але ім’я малятка тримають в секреті.

Іванну Рома зустрів у компанії спільних друзів. Спочатку дівчина сприймала його як маленького хлопчика, який переміг дитячий “Голос”, однак своєю наполегливістю Сасанчин довів, що вже давно змужнів і готовий боротися за її серце. Так вже півтора тижні після знайомства молоді люди почали зустрічатися і одразу ж жити разом.

Роман Сасанчин з дівчиною
Наречена Романа Сасанчина

Офіційно Роман представив фанатам свою кохану рік тому в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”. Ще тоді вони запевняли, що з весіллям і дітьми не поспішатимуть, проте навесні 2021-го співак освідчився Іванці, а влітку вони зізналися, що чекають дитину. Виявилося, наречена Сасанчина має певні гормональні проблеми, через які ймовірність завагітніти швидко і одразу була вкрай низькою. Лікарі попереджали дівчину, що стати мамою вона може через роки, але парі дуже пощастило, тож вони дуже зраділи двом смужкам на тесті.

Живуть Рома з Іванною зараз не в київській квартирі, виграній в “Голосі країни”, а неподалік від Тернополя у зйомній оселі. Переїжджати до столиці вони планують, коли дитині буде 3-4 місяці, якраз тоді завершиться ремонт, адже апартаменти виконавцю дісталися з голими стінами.

Вагітна наречена переможця Голосу Романа Сасанчина повідомила про передчасні пологи
Роман Сасанчин вперше стане батьком

Народжувати Іванка буде наприкінці грудня, і зараз її животик вже досить великий – під одягом не сховати. На нових кадрах, опублікованих в Інстаграмі Романа Сасанчина, він ніжно обіймає та цілує живіт коханої:

“Ще зовсім трішечки і у нас буде малесеньке чудо, яке не буде давати спати, але подарує безмежне тепло та любов, яке ніколи не купиш ні за які гроші”, – зворушливо написав співак.

Коментатори залишилися в захваті від фото і побажали молодим батькам безмежного щастя.

Схожі статті