Копія турка Мурата: нове фото дочки Ані Лорак викликало неоднозначну реакцію – радять вищипати брови та вуса

Популярна українська співачка Ані Лорак в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу народила доньку Софію, якій 10 років. Дівчинка активно веде соціальні мережі і має власних фанатів свого блогу, але і з хейтерами вона вже встигла познайомитися.

43-річна Ані Лорак багато чого досягла і їй точно є чим пишатися. Головним досягненням свого життя артистка вважає донечку Софію, татом якої є її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу. Пара прожила у шлюбі 10 років, і з боку він здавався міцним та зразковим. Втім, з часом публіка почала дізнаватися про численні зради турка.

Коли про це стало відомо Кароліні, вона спробувала пробачити благовірного, сподіваючись зберегти родину і забезпечити дитинство доньки з обома батьками поруч. Однак Мурат не зміг зупинитися, тож в один момент після чергової коханки знаменитість подала на розлучення. Соня залишилася жити з мамою, але тато теж бере активну участь у її житті і вихованні.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія

Влітку 2021-го дівчинці виповнилося 10 років, і вона стала блогеркою у популярних соціальних мережах. Софія знімає відео для TikTok, фотографується для Instagram та отримує від тисяч своїх підписників зворотний зв’язок, але не завжди він приємний.

Так, цього разу користувачі звернули увагу на нове фото дочки Ані Лорак, зроблене в гримерці проєкту “Модний вирок”. Позує вона у яскравій зеленій сорочці, з прямим волоссям і підфарбованими губами.

В мережі розкритикували зовнішність дочки Ані Лорак
В мережі розкритикували зовнішність дочки Ані Лорак

Зовнішність Соні стала приводом для суперечок у коментарях:

  • “Гарна дівчинка, на тата схожа, дай Боже тобі щастя”;
  • “Статура мужика”;
  • “Вищипай брови та вуса”;
  • “Дайте дівчинці побути дитиною!”;
  • “Будь-ласка, люди, не пишіть негатив, і тим більше не правду, будьте добріше!”.
В мережі розкритикували зовнішність дочки Ані Лорак
В мережі розкритикували зовнішність дочки Ані Лорак

А якщо хочете дізнатися, як виглядає нова мачуха Софії, на якій збирається одружуватися колишній чоловік Ані Лорак, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.