Ані Лорак показала себе 20 років тому та натякнула на складну молодість: “Мене били по ногам”

Співачка Ані Лорак на сьогоднішній день - одна з найяскравіших артисток на естраді, до того ж одна з найбільш комерційно успішних. Проте шлях до слави та популярності був для співачки надзвичайно складним - майбутній зірці довелося вириватися з бідності.

Співачка Ані Лорак – улюблениця мільйонів слухачів. За роки своєї роботи їй довелося досягти усіх бажаних вершин – Ані підкорювала сцену Європи на пісенному конкурсі Євробачення, здобула десятки нагород, її альбоми здобували статус платинового, а на концерти збираються тисячі прихильників, щоб послухати улюблену виконавицю наживо.

Цей шлях був непростим для Кароліни (справжнє ім’я артистки). Її дитинство не можна назвати казковим – дівчинка народилася у багатодітній родини і в якийсь момент її мама зрозуміла, що їй не вистачає коштів, щоб елементарно прогодувати своїх синів та доньку. Тож жінка зважилася на відчайдушний крок – віддати їх до дитячого будинку.

Ані Лорак показала свою маму, яка в дитинстві віддала її в інтернат
Ані Лорак 

Через деякий час майбутня зірка повернулася додому, але в школі її продовжували дражнити діддомівською. Кожен день навчання був для Ані випробуванням, яке вона долала з гордістю. Відразу після випускного співачка почала працювати. Доля їй посміхнулася, коли одного дня вона зустріла продюсера Фальосу, який допоміг юній артистці.

У своєму Інстаграм Лорак вирішила пригадати свій непростий шлях до слави та поділилася з підписниками своїми спогадами. Ані опублікувала відео, на якому вона ще зовсім юна. Ці кадри змінюються кадрами, де Кароліна – успішна та затребувана співачка.

“У своєму житті я немало зіштовхувалася з труднощами. Були моменти, коли били по ногам, і здавалося, що ніхто в тебе не вірить і не підтримує, що увесь світ проти тебе”, – написала виконавиця.

Таким чином артистка вирішила підтримати усіх своїх прихильників, які не вірять у себе або сумніваються у своєму виборі. Ані зізнається, що тепер вона стала сильною і точно знає, що усі свої випробування пройшла недаремно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.