“Воно того не варте”: Дружина Влада Ями показала свій справжній характер і майже зіпсувала відпочинок родині

Влад Яма разом з дружиною Ліліаною та сином Леоном здійснив свою мрію та полетів у відпустку на Мальдіви. Зірковий хореограф зізнавався, що давно хотів відвідати саме цей курорт, але ніяк не наважувався. Зараз подружжя продовжує ділитися своїми враженнями від відпочинку в соціальних мережах.

Влад Яма з дружиною Ліліаною мають славу однієї з найкрасивіших пар в українському шоу-бізнесі. Пара одружена вже шість років, подружжя виховує сина Леона. Зірковий танцівник зізнавався, що закохався у майбутню дружину буквально з першого погляду, але дуже довго боявся підійти познайомитися. Та все ж одного дня не втримався і жодного раз про це не пожалкував за всі роки спільного життя.

Ліліана, як і чоловік, – професійна танцівниця. Саме любов до творчості об’єднала двох молодих людей. Будуючи стосунки, їм не раз доводилося працювати над ними та навчатися знаходити компроміси – пара зізнається, зараз вони впевнені, що будь-який конфлікт можна вирішити простими розмовами.

Влад Яма з дружиною Ліліаною
Влад Яма з дружиною Ліліаною

Зараз за життям подружжя слідкують сотні тисяч прихильників у соціальних мережах. Зірки у свою чергу регулярно публікують нові фото та відео в особистих блогах. Нещодавно пара літала на відпочинок на Мальдіви.

Влад писав, що довго сумнівався, чи варто купувати поїздку саме туди – летіти досить довго, вартість поїздки немаленька. Та все ж, за словами Ями, Мальдіви були його давньою мрією, тож він вирішив здійснити її і для себе, і для сім’ї.

У своєму Інстаграмі Ліліана похизувалася острівною засмагою та зізналася, що вона обов’язково хоче повернутися на цей курорт.

“Чули багато різних відгуків про Мальдіви. Дорого. Довго летіти. Воно того не варте. Нудно. Але ж як тут красиво. Ми ще не полетіли, а я вже хочу повернутися”, – написала щаслива жінка.

Підписники радіють, що їхнім кумирам вдалося втілити у життя свої бажання, тож під фото з відпочинку можна знайти безліч приємних коментарів та компліментів від користувачів мережі.

Схожі статті