Улюблениця Меладзе Надія Мейхер похизувалася фігурою в 39 років у боді: ось де справжня ВІА Гра

Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер завжди користувалася популярністю серед чоловіків. Її неодноразово називали найпривабливішою та найкращою вокалісткою колективу. І навіть після того, як Надя пішла у вільне плавання вона продовжує вражати прихильників своєю неповторною жіночною енергетикою.

Надія Мейхер була учасницею першого складу легендарного жіночого гурту “ВІА Гра”, а через декілька років разом із Вірою Брежнєвою та Анною Сєдоковою сформувала знаменитий “золотий склад” колективу, за яким і досі сумують мільйони прихильників.

Це не єдині досягнення брюнетки. Вона стала єдиною солісткою, якій продюсер Костянтин Меладзе дозволив повернутися до роботи в “ВІА Грі” після вагітності. Навіть не один раз, а двічі. Навіть Анна Сєдокова не змогла домовитися з композитором переглянути контракт з нею, хоча саме її довго називали улюбленицею Костянтину.

Золотий склад ВІА Гри
Золотий склад ВІА Гри

Коли артистка тільки починала свою зіркову кар’єру, їй щойно виповнилося вісімнадцять років. Тож усе самостійне доросле життя Мейхер тісно пов’язане зі сценою та музикою. Хоча до випадкового знайомства з братами Меладзе, які стали для неї доленосними, Надя навіть не думала співати – з дитинства вона професійно займалася танцями.

Після того, як вона остаточно попрощалася з Костянтином та “ВІА Грою”, артистка намагалася побудувати сольну кар’єру. Проте згодом почала підкорювати й світ кіно, і навіть моди. Зараз у Мейхер є власний бренд одягу.

Для своєї марки одягу зірка самостійно позує для рекламних кампаній та каталогів. На сторінці MeiherByMeiher можна знайти яскраве фото знаменитості у чорному боді з сіточкою зверху. Цей пікантний образ Мейхер доповнила білим піджаком з чорними узорами, який також створений під брендом Надії.

У коментарях користувачі мережі захоплюються зовнішнім виглядом 39-річної віагрянки та залишають безліч компліментів:

  • “Королева краси”;
  • “Божественна”;
  • “Нарешті продемонструвала прекрасну фігуру. А які ніжки, просто космос!” – пишуть фанати.

Схожі статті