Екс-дружина Віктора Павліка заявила, що розлучниця Репяхова її переслідує: ревнує, істерить та бреше

Між третьою і четвертою дружинами Віктора Павліка знову зав'язався конфлікт. На цей раз жінки ведуть свій діалог на людях, за допомогою публікацій в соціальній мережі Instagram. У чому Катя звинувачує Лору, і як екс-обраниця Віктора Франковича прокоментувала ситуацію, дізнайтеся у нашій статті.

Для молодої дружини Віктора Франковича ранок 25 листопада був недобрим.

Початок конфлікту

Зіркова блогерка вночі постраждала від атаки ботів, точніше, її клієнти. Так, власники магазинів та публічні люди, що замовляли рекламу у молодиці, були відправлені у тіньовий бан алгоритмами Інстаграм, так як на їхніх сторінках була помічена аномальна активність. Зазвичай подібні кібератаки влаштовують конкурентам, щоб зменшити обсяги переглядів в соціальних мережах, і тим самим зменшити об’єми продажів.

В результаті, велика кількість клієнтів звернулася до Каті зі скаргами та проханням повернути гроші. Адже вони зазнали серйозних збитків. Репяхова довго не чекала і одразу ж знайшла винуватців. За думкою дівчини, замовником атаки стала колишня дружина її чоловіка Лора. У публікаціі, в якій вона пояснює ситуацію, немає прямих звинувачень, але присутні натяки.

Екс-дружина Віктора Павліка заявила, що розлучниця Репяхова її переслідує

У відповідь на пост Репяхової Лора Созаєва записала відеозвернення, у якому не добирає слів, звинувачує її переслідуванні і принижує дівчину за написане нею та скоєне раніше.

“Нешанована мною Катя Репяхова. Ти дуже дивна жінка. Я розумію, якби мене переслідував чоловік. Це якось зрозуміло, це природньо. Та коли ти постійно стурбована мною… У мене питань дуже багато виникає. Ти 6 років тому увела в мене чоловіка. Він не хотів йти, він же тобі це казав? Але ти наполягла! Справа не в цьому взагалі. Це правильно, що він пішов. Це правильно, що він з тобою. Я дуже рада, що він таки знайшов людину гідну собі. Ти дуже багато кажеш неправду про мене. Ти мене дуже сильно ревнуєш. До сих пір! Ти навіть не дозволяєш своєму чоловіку розмовляти зі мною, переписуватися зі мною, бачитися зі мною… У тебе істерика кожного разу, коли вимовляється моє ім’я. Ти дуже нахабна тварина, дуже холоднокровна тварина. Ти готувалася до весілля абсолютно спокійно, коли мій син помирав. Це тебе особливо не засмучувало. А зараз ти чомусь вирішила, що я найняла ботів, вскрила твою сторінку? Як це правильно, я не знаю. Навіщо мені це робити? Мені немає до тебе ніякого діла. В мене є своє особисте життя, і я прошу тебе: залиши мене в спокої, ти мені не потрібна!”, — заявила Лора.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.