Що приховує шлюб Нелі Шовкопляс: хто взяв в дружини зірку “1+1” і як на подружжя вплинув роман з Гордєєвим

Неля Шовкопляс - яскарва зірка "плюсів", яка одразу знайшла свою фан-базу серед глядачів. Та цікавить фанатів не лише її творчість, а й особисте життя, яке ретельно приховується від сторонніх очей. Невже зірка дійсно зустрічається з Єгором Гордєєвим?

Неля Шовкопляс стала справжнім серцем телеканалу “1+1”. Щира, відкрита і креативна, вона з перших днів роботи одразу знайшла підтримку серед колег та прихильників шоу. Ведуча стала однією з небагатьох жінок не класичного модельного сайзу, яка стала обличчям програми.

Неля Шовкопляс полишила "1+1" - невже роман з Єгором Гордєєвим вимотав зірку
Що приховує шлюб Нелі Шовкопляс

На телебачення артистка прийшла у вельми дорослому віці. Неля вже мала диплом, економічну освіту за плечима, але все одно душа спрямовувала її на естраду. Майбутню знаменитість помітили та запросили на ранкове шоу.

Як Неля Шовкопляс познайомилася з Єгором Гордєєвим?

Цих молодих людей об’єднала робота. Хоча цим зіркам часто приписують роман,  їм не те, що стосунки, а подружитися вдалося не одразу. Молода-зелена Неля у найбільш відповідальний момент, під час першого ефіру, лишилася одна. Єгор запізнився, а Шовкопляс перенервувала.

Врятували її від провалу Руслан Сенічкін та Людмила Барбір. Ведуча згадує, що знадобилося 4 роки, аби вдалося знайти з відомим журналістом спільну мову та баланс у роботі.

Від кого Неля Шовкопляс народила дітей?

Як вже було згадано, на телебачення потрапила зірка не за часів ранньої юності. Велике минуле супроводжувало Нелю. Окрім того, що вона вже отримала професію, їй вдалося створити родину і навіть народити двох чудових діток.

Що приховує шлюб Нелі Шовкопляс

Заміж вийшла знаменитість у 2014 році. Імені обранця вона публічно не розкриває, проте, зізнається, що вже була вагітна, коли ставала під вінець. Родичів на весіллі не було, а відзначати створення нової родини пара пішла у скромну кав’ярню. Втім, Неля дуже щаслива зі своїм коханим і не шкодує, що все склалося так, як склалося.

 

Схожі статті