Як виглядає старша донька актриси Олени Кравець: зіркова дівчинка вразила мережу новою зачіскою

Олена Кравець - багатодітна мама. Зірка студії "Квартал 95" виховує старшу доньку Марію та двійнят Ваню та Катю, яким цього року виповнилося п'ять років. Старша донька актриси відсвяткувала своє повноліття у лютому і зараз вже намагається навчатися та будувати свою кар'єру.

Олена Кравець славиться серед своїх колег як зразкова мама та дружина. Її особисте життя схоже на сценарій ідеального романтичного фільму, про який який мріє кожна жінка. Зі своїм обранцем вона познайомилася ще в студентські роки – обидва грали в університетському КВНі. Після випуску з вищого навчального закладу пара одружилася.

Через рік після весілля в Олени та Сергія Кравця народилася донька Марія, а в 2016 році вони стали батьками одночасно і вдруге, і в третє – у пари народилися двійнята. Олена зізнавалася під час інтерв’ю, що вони з чоловіком досить довго вчилися знаходити компроміси та вирішувати усі проблеми розмовами.

Олена Кравець та її двійнята
Олена Кравець та її двійнята

Старша Маша цього року відсвяткувала своє повноліття. Дівчинка активно веде особистий блог і вже встигла підкорити глобальну мережу своєю красою. Кравець-молодша надзвичайно схожа на свою зіркову маму. Зараз вона займається танцями та хоче поєднати своє майбутнє з творчістю. З 16 років дівчинка мешкає окремо від батьків. Причини такого рішення зіркове сімейство не розповідало, проте ходили чутки, що Олена посварилася з донькою.

Олена Кравець та донька Маша
Олена Кравець та донька Маша

У своєму особистому блозі Марія обожнює ділитися своїми буднями. Нещодавно вона показала результат походу до одного із київських салонів краси – зіркова дочка наважилася змінити зачіску. Маша пофарбувала волосся в темний колір та обрізала чілку.

Марія Кравець з новою зачіскою
Марія Кравець з новою зачіскою

“Всім дякую. Я просто не можу натішитися”, – поділилася з підписниками своїми емоціями Марія Кравець.

Марія Кравець та Олена Кравець
Марія Кравець та Олена Кравець

У мережі відзначають, що тепер дівчина виглядає набагато дорослішою та стильнішою. Цікаво, що подібну чітку-шторку носить і її мама Олена Кравець.

Схожі статті