Майже тато: переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин збирається з коханою у пологовий будинок (Фото)

Наречена переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна вже за декілька днів народить коханому первістка. Молодий артист показав у своєму особистому блозі, як вони з дівчиною збираються до пологового будинку: щаслива пара не може дочекатися зустрічі з первістком.

Молодий співак Роман Сасанчин – справжня зірка телеканалу “1+1”. За п’ять років йому вдалося стати переможцем спочатку “Голосу. Діти”, а потім дорослої версії вокального телешоу. Тож хлопцеві у свої 19 років вдалося знайти свою фанатську аудиторію та яскраво розпочати творчу кар’єру.

Влітку 2021 артист приємно здивував своїх слухачів – хлопець оголосив, що готується до весілля з дівчиною на ім’я Іванна – обраниця переможця “Голосу” на чотири роки старша за нього. Через декілька тижнів після новини про майбутнє весілля пара знову шокувала користувачів мережі – виявилося, що Іванна чекає на малюка.

Вагітна наречена Романа Сасанчина заплакала у лікарні
Роман Сасанчин з дівчиною Іванною

Вагітність дівчини проходила непросто – обраниця Сасанчина шість разів потрапляла у лікарню на збереження. Останній раз Іванна зізналася, що в якийсь момент відчула неймовірний біль знизу живота, яка поступала ставала лише сильнішою.

Після чого її забрали медики, майбутній мамі доводилося лежати під крапельницею, що для нею було справжнім випробуванням. Тоді Іванна писала, що краще б їй робили тисячі уколів, ніж залишали під крапельницею.

Проте ці випробування залишилися позаду. З дня на день пара очікує на зустріч за своїм первістком. Щасливий тато Роман Сасанчин у своєму особистому блозі показав, як вони з Іванною готуються їхати до полового будинку.

Роман Сасанчин збирається з коханою у пологовий будинок
Роман Сасанчин збирається з коханою у пологовий будинок

“Сильно характерна мамочка”, – написав хлопець.

На відео, яким поділився молодий співак помітно, як Іванна збирає усі необхідні речі у валізу, а Роман допомагає коханій. Нещодавно у своєму блозі він писав, що зовсім скоро в них з’явиться маленьке чудо, яке заважатиме спати, але подарує безмежну любов і тепло.

Схожі статті