Наречена Романа Сасанчина під час вагітності стриже волосся та їсть суші: “Що я цим зроблю дитині?”

Вагітна наречена Романа Сасанчина, який двічі ставав переможцем шоу "Голос країни", зізналася, що не боїться забобонів, пов'язаних з вагітністю. Майбутня мама зараз на восьмому місяці, тож за увесь цей час отримувала безліч непроханих порад від незнайомих людей.

Після перемоги в 10 сезоні “Голосу країни” життя 19-річного Романа Сасанчина кардинально змінилося. Він отримав у якості призу квартиру в Києві, зустрів своє кохання, зібрався одружуватися та зовсім скоро вперше стане батьком. Новина про поповнення в новоспеченій родині співака неабияк сколихнула публіку, адже він ще дуже молодий, а його обраниця Іванна старша за нього на 4 роки. Втім, різниця у віці не заважає закоханим жити разом і будувати спільне майбутнє.

Освідчився Рома Іванці навесні 2021-го, а влітку вони повідомили, що чекають первістка. Поспішати з дітьми пара не збиралася. Ба більше, на зачаття через стан здоров’я дівчини міг піти не один рік, про що вона сама розповідала у соцмережах. Та їм пощастило завагітніти швидко, тож молоді люди з радістю сприйняли новину і щасливо очікують на народження донечки.

Вагітна наречена Романа Сасанчина не дотримується забобонів
Вагітна наречена Романа Сасанчина не дотримується забобонів

Варто зауважити, що гормональні проблеми Іванни ускладнили протікання вагітності – вона неодноразово лягала в лікарню, тому дуже себе береже, хоча розповсюджених забобонів не дотримується. Цьому наречена Романа Сасанчина присвятила окремий пост в Інстаграмі, який доповнила кадрами з японськими ролами, очікуючи на бурхливу реакцію публіки.

“Забобони на рахунок вагітності. Як мене це дістало! Не можна фарбувати волосся, не можна обстригати волосся, “Ти що, їж роли (суші)? Вагітним не можна їх їсти!”. Те, що не можна стригтися, це найцікавіше. Чому? Що я цим зроблю дитині? Нічого! Фарбувати волосся – це дуже шкідливо, а саме дихати тією хімією, але фарба без аміаку дозволяється. На рахунок ролів та суші тут не можна одне – це сира риба, бо можна заразитись паразитами, так як організм вагітної жінки ослаблений і таку заразу можна легко підібрати від сирої рибки, якщо вона заражена, або не правильно зберігалась! А інші роли, які пройшли термічну обробку, можна, і в них немає нічого шкідливого!”, – вважає Іванка.

Схожі статті