Молода дружина Віктора Павліка Репяхова подає до суду на його екс-дружину Созаєву: “Я знайшла адвоката”

Молода дружина популярного виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова неодноразово ставала мішенню для жартів та образливих висловів. Але авторство найгостріших з них завжди належало жінці, з сім'ї якої Віктор Франкович пішов до молодиці. Дівчина не стерпіла, і подає до суду.

Блог молодої дружини Віктора Павліка Каті Репяхової нкщодавно пережив кібератаку. Через це купа компаній, які виплатили дівчині гроші за рекламу попросили їх назад, а їхні сторінки потрапили у тіньовий бан алгоритмами Інстаграм.

Катерина вирішила, що замовником атаки стала колишня дружина її чоловіка Лариса Созаєва і публічно звинуватила її. Жінка одразу ж відреагувала. Вона створила відеозвернення, в якому не добирала слів і відверто ображала суперницю. Справа зайшла настільки далеко, що Віктор Франкович, який зазвичай дозволяє дівчатам розібратися самостійно, втрутився, і захистив свою молоду обраницю.

Катя Репяхова подає до суду на екс-дружину Павліка Созаєву

А через певний час на особистій сторінці Каті Репяхової в соціальній мережі Інстаграм з’явилася сенсаційна новина – вона подає до суду на Ларису.

Катя Репяхова подає до суду на Ларису Созаєву. Скріншоти особистої сторінки молодої дружини Віктора Павліка

У дівчини ховається арсенал скріншотів з публічними образливими висловами у її сторону, який вона використає у залі суду, щоб захистити свою гідністю, а також просить інших, щоб вони надіслали їй свої. Мовляв, усе згодиться.

Також Катя звернулася до поліції, яка буде шукати тих, хто влаштував кібератаку. І якщо це дійсно буде Лариса. Їй доведеться нелегко. Варто відмітити, що з тих пір, як жінка перебралася з Facebook до Instagram, стосунки між нею та Репяховою загострилися, як ніколи. Адже вона зробила це, щоб повідомити аудиторії Репяхової про те, що та разом з чоловіком “виганяє її з квартири”.

Схожі статті