“Ого-го, краєчок ватрушки видно”: Ксенія Мішина показала жіночні принади у наскрізь мокрому бікіні

Відома українська акторка, переможниця шоу "Танці з зірками", суддя "Україна має талант" і перша "Холостячка" країни Ксенія Мішина неабияк схвилювала чоловічу частину своєї аудиторії кадрами з нової фотосесії в доволі сміливому образі. Колишній обранець зірки Олександр Еллерт кусатиме лікті.

Особисте життя Ксенії Мішиної викликає особливу закікавленість з боку публіки після її участі у романтичному реаліті-шоу “Холостячка” в якості головної героїні проєкту. Переможцем і коханим акторки в фіналі сезону став сценарист студії “Квартал-95” Олександр Еллерт. Спочатку пара демонструвала повну ідилію у стосунках, вони з’їхалися, подорожували, планували весілля. Однак втлітку на річницю знайомства Ксенія об’явила про розставання.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розійшлися

Ця звістка розбила серця багатьох фанатів. Тим не менш, з тих пір Мішину і Еллерта неодноразово підозрювали у возз’єднанні, і вони давали для цього усі підстави. Втім, нещодавно артистка вирішила покласти кінець цим розмовам і остаточно зізналася, що вони з Олександром не пара. Після цього герої “Холостячки” відписалися одне від одного в Інстаграмі та видалили усі спільні фото, за виключенням рекламних публікацій та кадрів з дітьми.

Негаразди в особистому життя Ксенія переживає в оточенні подруг. Зараз вона відпочиває з ними в розкішному готелі в Абу-Дабі. Там зірка вирішила влаштувати розкішну фотосесію біля басейну у наскрізь мокрому оливковому купальнику, Особливого шарму образу додає розпущене довге волосся Мішиної.

Коментатори не стримують емоцій:

  • “Це Еллерт так на Ксюшу впливає, що вона стала такою розкутою?”;
  • “Краєчок ватрушки видно, ого-го…”;
  • “Ксеніє, ну ви божественна”;
  • “Пощастить чоловіку”;
  • “Дуже красива!”, – пишуть користувачі мережі.
Ксенія Мішина показала себе в купальнику і засвітила зайвого
Ксенія Мішина показала себе в купальнику і засвітила трохи зайвого

Напередодні цієї публікації Мішина також викладала кадри з нічної фотосесії у сукні-сітці, під яку одягла комплект чорної білизни.

Цей образ викликав не менше захоплення серед численних підписників екс-холостячки, які вважають, що Еллерт втратив справжню “цукерку”.

Схожі статті