Іван Дорн вперше за 14 років показав свою дружину: “Такий кліп можна знімати тільки з коханою людиною”

Відомий український співак, автор пісень і актор Іван Дорн вперше за 14 років спільного життя показав свою дружину Анастасію. Артист записав кавер-версію на трек "Сьогодні" рок-гурту Океан Ельзи, на яку також зняв кліп, де головні ролі зіграв він сам та його кохана жінка.

Іван Дорн завжди оберігав своє особисте життя від публічної уваги, і на перший план виносив творчість, але настав момент, коли він дозволив собі трохи більше відкритості, аніж зазвичай. Дружина співака Анастасія Новікова знялася в кліпі разом зі знаменитим чоловіком.

Іван Дорн знявся в кліпі зі своєю дружиною
Іван Дорн знявся в кліпі зі своєю дружиною

Їм чудово вдалося втілити в кадрі чутливу любовну історію, адже її герої не актори, а реальна пара, і завдяки чому сюжет вийшов по-справжньому проникливим.

“Ми з моєю дружиною Настею завжди вважали, що особисте має залишатися особистим, і не хотіли зайвої уваги. Але через спільних 14 років ми готові до цієї уваги як дві особистості зі своїми індивідуальними світами”, – розповів Іван.

Фанати залишилися в захваті від такого сюрпризу, а також оцінили спів Дорна українською:

  • “Це любов!”;
  • “Будьте щасливі і кохані завжди та на віки вічні”;
  • “Як чутливо… Іване, як гарно у вас виходить співати рідною мовою”;
  • “У саме серце! Просто немає слів, щоб описати! Одні емоції і серце стискається”;
  • “Ванька засумував за Україною”;
  • “Вам пасує бути романтиком”, – пишуть коментатори.

Анастасія та Іван – однокласники. Хоча стосунки між ними почалися через 5 років після випускного. Весілля закохані зіграли у 2013-му і згодом стали батьками донечки Василіси, а потім синочка Івана.

Донька Івана Дорна
Дочка Івана Дорна Василіса

Дорн характеризує себе як суворого тата, це забезпечує дисципліну і порядок вдома. Також вони з дружиною, яка, до речі, теж займалася музикою, прищеплюють спадкоємцям музичний смак. Батьки поставили перед сином і дочкою одне обов’язкове до виконання завдання – навчитися грати на будь-якому інструменті.

Схожі статті