Осадча позбулася зайвого одягу і показала, як виглядає її фігура після третіх пологів: “Є над чим працювати”

Відома українська телеведуча Катерина Осадча на протязі 20 років з'являлася у кадрі або стрункою, або у положенні. Зірка старанно слідкує за своєю вагою, і не дозволяє зайвим кілограмам порушити свої плани. Але найскладніше часи для неї настають після пологів. Як цього разу впоралася зі схудненням Катерина?

Відома українська телеведуча Катерина Осадча починала свій шлях з модельного бізнесу. Свого часу красуня мала можливість прославити Україну на подіумі. У досить юному віці вона потрапила на подіуми Японії та Європи. Але якось вона вирішила, що хоче стати тележурналісткою. Її рідний дядько згадував, що ця ідея його дуже насмішила, адже Катерина  навіть не могла писати без помилок. За ці 20 років зірка довела, що вона не тільки талановита, але одна з найкращих у своїй сфері.

Тим не менш, вимоги, які ставлять перед собою моделі для неї не чужі. Катерина уважно слідкує за своїм виглядом та вагою. Пологи для неї не проблема, журналістка швидко приходить до форми. І нещодавно вона це довела.

Осадча показала, як виглядає її фігура після третіх пологів

Зараз Катя знаходиться в Абу-Дабі, де знімає черговий сюжет для своєї програми. Та робота роботою, а відпочинок за розкладом. Зірка зробила кілька світлин на пляжі. Вона позувала перед камерою в чорному купальнику, продемонструвавши фігуру і результати свого схуднення.

Катя Осадча показала стрункий стан і плоский живіт. Однак ведуча додала, що на цьому вона не планує зупинятися. За думкою знаменитості, вона ще далека від ідеалу, з чим дуже важко погодитися, адже вона виглядає просто неймовірно. Зважаючи на випробування, через яке пройшло її тіло, Катерина домоглася просто нереальних результатів.

Сподіваємося, що її фігура приносить задоволення не тільки фанатом, але і самій Катерині, яка добре попрацювала.

Схожі статті