Вагітна Настя Каменських у сукні з яскравого целофану обхопила руками живіт: “Буде поповнення. Буде двійня”

Відома українська співачка Настя Каменських виступає на вітчизняній естраді близько 14 років. І половину з них інтригує аудиторію можливою вагітністю, яка все ніяк не настає. Зміни у фігурі співачки наштовхують фанатів га думку про її положення, але чи насправді це фантазії?

Мікроблог Насті Каменських в соціальній мережі Instagram багатий на яскраві кадри, на яких артистка постає у різноманітних амплуа. Фанати зірки мають можливість побачити її романтичною, грайливою, трагічною та дуже привабливою. Часом трапляються знімки, які викликають дискусії. Так як фігура Насті Каменських часто зазнає трансформацій, знаменитість вимушена спростовувати або пропускати мимо вух фотки про вагітність. Та зважаючи на вік 34-річної співачки, яка досі не дала життя своєму первістку, люди не припиняють тиснути на Каменських.

Вагітна Настя Каменських обхопила руками живіт

Нещодавно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій співачка постала чорно-фіолетовій сукні з целофану. У кадрі артистка обхопила свій живіт двома руками перехрещуючи їх посередині і ховаючи животик.

Користувачі мережі одразу відреагувала на пост від зірки, і поділилися власними думками стосовно її стану.

Вагітна Настя Каменських обхопила руками живіт. Скріншот коментарів під публікацією Каменських

Варто відмітити, що пара сама зізнається — мріє про поповнення. Але пояснити причину того, чому вони досі бездітні обидва не можуть. За словами Потапа, він мріє стати багатодітним батьком, а його зіркова дружина повністю розділяє плани на життя. Сподіватимемося, що Олексій і в сімейній сфері зможе досягти успіху. Щоб дізнатися більше, ми пропонуємо вам передивитися наступне відео:

Схожі статті