Велике кохання Могилевської, яке затьмарило усіх її чоловіків: придбала житло по сусідству і цілувала п’яти

Наталія Могилевська — розкішна жінка, у якої маса залицяльників. Її шлюб тривалістю у рік, був зруйнований через різні погляди співачки та її обранця на вірність та принциповість, але навіть після невдалого досвіду шлюбного життя, вона змогла зустріти гідну людину, яка досі вважається її найбільшим коханням.

Наталія Могилевська не завжди була успішна в коханні. Але доля посміхнулася і артистці, яка мала рідкісне щастя до безтями закохатися у перспективного та розумного чоловіка. І до того ж взаємно.

Велике кохання Наталії Могилевської

Так, всередині нульових Наталія Могилевська познайомилася з бізнесменом Єгором Долініним, який став її цивільним чоловіком. Стосунки закрутилися дуже швидко. І три доньки, які знаходилися на вихованні у Єгора, аж ніяк не заважали розвитку цього роману.

Велике кохання Наталії Могилевської

Пара посилилася разом, насолоджувалася життям і пізнала смак справжнього кохання. Але щастя тривало недовго. Через ненормований графік співачки стосунки дали тріщину і Єгор зізнався, що бажає їх розірвати через те, що Наталя постійно працює вдома.

Зірка не хотіла відпускати коханого, тому реалізувала дивовижний план: вона придбала квартиру поруч, і коли їй необхідно було працювати, йшла туди, а потім поверталася. Усі три дівчинки стали для неї як рідні доньки. Наймолодша з них якось розповідала, що Наталія цілувала її пяти перед сном.

Велике кохання Наталії Могилевської. Доньки бізнесмена

І саме з Єгором співачка захотіла стати матір’ю. На превеликий жаль, парі не вдалося зачати дитину. Згодом обидвох почали помічати у компанії інших людей. Але погляди, якими вони супроводжували одне одного, говорили про глибоке почуття. І навіть зараз Наталія згадує про бізнесмена з великою ніжністю, не приховуючи емоцій. Хтозна, можливо Могилевська та її колишній знову зійдуться разом, як Дженіфер Лопес та Бен Аффлек – через 20 років.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.