Тіна Кароль зізналася про своє таємне весілля: розписалася з коханим за кордоном, щоб ніхто не запідозрив

Справжнє весілля Тіни Кароль відбулося не в Україні, як усі вважають, а далеко за її межами. Разом з вже покійним чоловіком Євгеном співачка втілила у життя мрії багатьох жінок — стала офіційною дружиною свого обранця на теплих островах. Усі деталі дізнайтеся у статті.

Мало хто знає, але справжнє весілля Тіни Кароль та її покійного чоловіка Євгена відбулося на Мальдівах. Церемонія була проведена таємно. Саме там майбутня поп-діва пов’язала своє життя з чоловіком, який надихне її на створення ліричних та драматичних хітів, що доведуть до сліз мільйони українців.

Тіна Кароль зізналася про своє таємне весілля

Торжество було неймовірно скромним. Тіна Кароль одягла легку корисневу сукню і зробила зачіску у гавайському стилі. Та архівних світлинах неможливо відвести погляду від стрункої фігури зірки, а також її щасливої посмішки. Цікаво, що у білому постала не майбутня дружина, а її чоловік. Євген порушив модні правила та убрався у Total White. Здається, пару в останню чергу хвилювали їхні наряди, адже самий щасливий день у житті вони провели лише вдвох.

Тіна Кароль зізналася про своє таємне весілля

Вийти заміж на островах було її мрією, але справжнім весіллям вона це не вважає, хоча розпис відбувся саме там. Повернувшись до Києва, 15 червня 2008 року Тіна Кароль та Євген Огір повінчалися у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Як розповідала співачка, штамп у паспорті для неї був лише формальністю:

“Оскільки я віруюча людина, весілля для мене – це саме вінчання”

Тіна Кароль зізналася про своє таємне весілля

З вінчанням пари у фанатів Тіни Кароль пов’язано багато поганих прикмет. Начебто саме тоді почалася низка напастей, яка зруйнувала шлюб Кароль та її продюсера. Так, у нареченої загорілася фата, а винуватиця торжества не змогла стримати сміху під час заходу.

Схожі статті