Олег Винник покинув Таюне і рушив на відпочинок зі старшим сином: чоловіча компанія без мами

Олег Винник не втримав свою таємницю
Олег Винник не втримав свою таємницю

Олегу Виннику роками вдавалося приховувати від фанатів свій реальний сімейний статус, дружину та сина. Але останнім часом правда почала виходити назовні. Інсайдери поголовно зізнаються — знають, що повелитель вовчиць одружений на своїй бек-вокалістці, а кадри відпочинку співака разом зі своїм сином Юліаном потрапили у мережу і спричинили фурор.

Олег Винник покинув Таюне і рушив на відпочинок зі старшим сином

Олег Винник покинув Таюне і рушив на відпочинок зі старшим сином. Кадри, які були зроблені операції у Домінікані. На знімках поруч зі співаком син Олега Винника Юліан, продюсер та охоронець.

Так, представники преси дізналися, що Олег відправився на відпочинок у Домінікану, до того ж не в сезон. Вони відправилися за ним і отримали ексклюзивні кадри.

Журналісти побували на віллі, де мешкав Винник – вона повністю біла і зовні, і всередині. Особняк розрахований на шість королівських спалень, там є джакузі, басейн, власний кухар та дизайн від Оскара Де Ла Ренти. Подвір’я виходить на поле для гольфу. Представникам ЗМІ вдалося зняти, як Винник виходить із гольф-кара та їде у бік моря. Поруч із ним продюсер та двоє хлопців – один із них, очевидно, син Винника, 14-річний Юліан.

Олег Винник покинув Таюне і рушив на відпочинок зі старшим сином

Варто відмітити, що більшість часу хлопець знаходиться поза межами України, у Німеччині, де займається спортом. Юнака вважають сином Винника та його бек-вокалістки Таюне. Про дитину розповідали односельчани артиста, які повідали журналістам і про весілля, і про народження малюка за кордоном.