Танці з зірками фінал від 28.11.2021: хто переміг у шоу і забрав кубок, а яка пара залишилася ні з чим

Цього року у танцювальному шоу формат фіналу трохи змінився і за кубок боротимуться не дві, а три пар: Артур Логай та Анна Кареліна, Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук, Ольга Харлан та Дмитро Дікусар. Кому ж дістанеться кубок переможця цього року, дізнайтеся у статті.

На каналі 1+1 о 21:00 відбувся фінальний ефір п’ятого сезону шоу “Танці з зірками”. У півфіналі судді проєкту вирішили залишити всі три пари, які боротимуться за перемогу. Фіналістами п’ятого сезону стали Ольга Харлан і Дмитро Дікусар, Артур Логай і Анна Кареліна, а також Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук. Випуск почався з великого немера, в якому взяли участь усі учасники п’ятого сезону.

Хто переміг у фіналі шоу “Танці з зірками”

У фіналі пари виконали три танці: танець-завдання від судді, фрістайл і улюблений танець глядачів цього сезону, за який вони голосували на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Інстаграм.

Артур Логай і Анна Кареліна виконали контемп і віденьский вальс, Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук — повільний вальс і контемп, а Ольга Харлан і Дмитро Дікусар — танго і самбу.

Не дивлячись на те, що усі пари виконали свої номери бездоганно, переможець все одно має бути один. Боротьба була дуже суворою, але суперництво гідним. Кубок пятого сезону танцювального шоу забрали Артур Логай та Анна Кареліна. Хоча Костянтин Войтенко та його партнерка вважалися головними претендентами на перемогу через накрайщу технічність, актор став лідером як турнірної таблиці, так і голосування.

Варто відмітити, що пара проявила небувалу витримку і продемонструвала, що не дарма тренувалася усі ці місяці. Знаменитість вже приймає привітання з перемогою і поповнив ряди зірок, до яких приписується статус “переможець танцювального проєкту”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.