Потап вперше показав свого батька: як виглядає свекор Насті Каменських, який скоро стане дідусем вдруге

Відомий український продюсер, виконавець і чоловік Насті Каменських Потап вперше показав свого батька, на якого схожий як дві краплі води. Андрій Олексійович розповів, як ставиться до творчості сина та які у нього стосунки зі вже другою по рахунку зірковою невісткою.

Нещодавно пройшов концерт “Вечір прем’єр з Катериною Осадчою”, куди Потап привів свого батька Андрія Олексійовича. Чоловік вперше розповів, чи критикує сина за окремі пісні та як загалом ставиться до його творчості:

“Насправді я пишаюся, і просто в захваті від того, що робить мій син. Якщо він подобається людям, значить він же щось розуміє в цьому, значить я не дарма це все робив і виховував його”.

Як виглядає батько Потапа
Як виглядає батько Потапа

Потап зізнався, що саме тато вклав у нього головні якості гідної людини – бути чоловіком, бути вихованим, ввічливим, жартівником і музикантом. Виявилося, що це Андрій Олексійович навчив репера грати на гітарі. Як каже знаменитість, кожного разу, коли батько в залі під час виступу, це для нього наче маленький екзамен.

Коли Катя Осадча поцікавилася у Потапа, чи не думав він зробити з тата зірку, виявилося, що чоловік вже має кілька власних пісень, які до того ж заспівав не сам, а в дуеті зі своєю свахою:

“Мі записали ці пісні з Лідою Каменських. Ми не народні, ми звичайні люди, любимо пісню нашу українську, любимо нашу державу, вас всіх, наші друзі дорогі, любимо вас, наші глядачі і слухачі. І ми для вас це зробили”.

Настя Каменських з мамою Лідою
Мама Насті Каменських Лідія Петрівна

Також Андрій Олексійович трохи розповів про стосунки з невісткою та чи дозволяє собі її критикувати:

“Я скажу так: між ними двома я критикую тільки сина, і це я роблю при Насті. Я її завжди у всьому підтримую, я буду підтримувати. Хай вона знає”.

Як виглядає свекор Насті Каменських
Як виглядає свекор Насті Каменських

До речі, Настя є вже другою по рахунку невісткою для батьків Потапа. Першою була продюсерка Ірина Горова, яка подарувала їм єдиного онука Андрія. Подейкують, що скоро в нього з’явиться братик чи сестричка, оскільки в мережі не перестають приписувати Каменських вагітність. Детальніше про це в наступному відео:

Схожі статті