Чому Людмила Барбір зникла і не виходила на зв’язок: полишила рідних та вирішила, що додому не повернеться

Людмила Барбір не часто згадує часи, коли вона була невідомою простою студенткою. Але інколи нам корисно думками повернутися назад і пригадати, чого нам коштували наші звершення. Телеведуча опублікувала на особистій сторінці в Instagram зворушливий текст, який буде особливо цікавим для її фанатів.

Зірка програми “Сніданок з 1+1” не з чуток знає, як буває важко переїхати до великого міста та покласти початок свого шляху до успіху.

Чому Людмила Барбір зникла і не виходила на зв’язок

Нещодавно телеведуча опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спогади зі своєї юності, коли вона стала студенткою та залишила сім’ю заради світлого майбутнього.

Так, Людмила розповіла, що тоді в неї не було ніякого зв’язку, окрім як домашнього телефону у гуртожитку. Майбутня знаменитість могла тижнями не зв’язуватися з родиною, адже до апарату були черги ді студентів, що скучили по домівці. Важко уявити, наскільки болісним була розлука з батьками, особливо для самих батьків.

Зараз нам майже неможливо уявити життя без гаджетів, коли ми маємо можливість подзвонити одне одному буквально у будь-яку хвилину. Людмила Барбір розуміє це і з ніжністю згадує часи, коли таких привілегій у звичайних людей, а тим паче у бідних студентів не було. І хоча це добра ностальгія, варто віддати належне технологіям, які зробили наше життя набагато кращим і зручнішим. Хоча ми цього і не відчуваємо, так як зміни були поступовими і дуже повільними.

Зараз у Людмили Барбір немає шансу зникнути з радарів батьків та її фанатів. Вона з’являється на телеекранах українців кожного ранку, а те, про що не може розповісти в ефірі, розповідає з екранів смартфонів, за допомогою соціальних мереж. Тепер зірку точно ніхто не загубить, навіть якщо вона цього захоче.

Схожі статті