Не радують навіть коштовності: екс-дружина Кличко Хайден сумує за коханою людиною, що розважається в Києві

Розлучення українського спортсмена Володимира Кличко та його обраниці Хайден відбулося багато років тому, але фанати досі намагаються зрозуміти, що коїться у серцях колишнього подружжя та чи мають вони якісь почуття одне до одного. Дізнайтеся нові деталі з життя зірок у нашій статті.

Хайден Панеттьєрі та Володимир Кличко зустрічалися з 2009 року. 2014-го у них народилася дочка Кая Євдокія, але вже через 4 роки пара розпалася, після чого дівчина пустилася берега. Дівчина перебувала у сумнівних стосунках з чоловіками, і ставала героїнею скандальних заголовків.

Володимир Кличко і Гейден Панеттьєрі
Екс-дружина Кличко Хайден сумує за коханою людиною

Екс-дружина Кличко Хайден сумує за коханою людиною

Так, нещодавно Хайден опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову світлину, у якій похизувалася доволі недешевими придбаннями. Жінка купила собі коштовності. На елегантних пальчиках колишньої дружини спортсмена милувалися обручки з коштовним зеленим камінням.

І здається, що вони її ніяк не порадували. Не дивлячись на те, що Панеттьєрі прекрасно виглядає, вираз її обличчя видавав ніби-то тривогу. Підписники відмітили, що Панеттьєрі помітно сумно і не по собі.

Цілком імовірно, що причиною цьому стала розлука з донькою, яка триває вже досить довго. Поки Хайден відпочиває на Таїті з братом та сестрою, її спадкоємиця Каї розважається у Києві у бабусі.

Нагадуємо, що Володимир Кличко нещодавно помітили у компанії відомої української мільйонерки. У загадковій шатенці не одразу впізнали Еліну Світоліну, яка була однією з організаторів вечору. Як відомо, зараз чемпіонка є володаркою 21 мільйону. Що ж стосується особистого життя боксера, то пресі достовірно нічого не відомо. Після досвіду публічного життя з Хайден спортсмен дуже уважно ставиться до цього, і приховує особисте від сторонніх очей.

Схожі статті