Вагітна Настя Каменських соромиться свого стану: співачка всіляко приховує животик на фотографіях руками

Настя Каменських вже два роки офіційно заміжня за продюсером і колишнім колегою по сцені Олексієм Потапенком, відомим як Потап. Після того, як подружжя розкрило свої відносини, їхні прихильники постійно чекають новин про поповнення у родині, проте зірки відмовляються коментувати цю тему.

Потап і Настя Каменських стали справжнім проривом для української сцени на початку нульових. Їхні пісні знали всі підлітки і навіть старше покоління. Дует постійно гастролював, тож багато часу Настя і Олексій проводили разом. Не дивно, що між прихильників почали з’являтися чутки про роман між артистами. Як виявилося, почуття дійсно зародилися між ними, та закохані довго приховували цей факт від публіки.

Олексій декілька років був одружений на продюсерці Ірині Горовій, пара виховувала сина Андрія та доньку Наталю від першого шлюбу жінки. Подружжя розлучилося у 2014 році, хоча за їхніми словами на той момент вони вже п’ять років, як жили окремо. Саме в той період і почали з’являтися перші здогадки про кохання Потапа і Насті.

Весілля Насті Каменських і Потапа
Весілля Насті Каменських і Потапа

Про свій роман колишній дует заявив яскраво – відразу з весілля, на якому гуляв увесь український бомонд і навіть колишня дружина Олексія Ірина Горова. З того часу фанати тільки й чекають, що новину про поповнення у зірковій родині.

В пресі регулярно з’являються статті зі здогадками про вагітність Насті – користувачі мережі видивляються вагітний животик в артистки на кожному фото, яке вона публікує в особистому блозі. Сама виконавиця та її зірковий чоловік ніяк не коментують цю тему. Проте прихильники помітили, що на свіжих знімках Каменських прикриває живіт руками.

NK розповідала, що вона мріє стати мамою та подарувати малюка коханому чоловіку. Проте зараз вона сконцентрована на роботі та професійному рості. Декілька років тому артистка розпочала сольну кар’єру, в якій вже досягла чималих успіхів. Тож про дітей вона поки що не думає.

Схожі статті