Мама Ольги Сумської розповіла, як заради доньок відмовилася від елітної квартири і ролей: “Виникли проблеми”

Ольга і Наталія Сумські походять з творчої, креативної родини. Та мало хто знає, на що довелося піти їхнім знаменитим батькам. Ганна Іванівна вперше розповіла, як переїхала до Києва і що їй довелося полишити. Неймовірна правда від фантастичної жінки.

Ганна Іванівна – відома у минулому українська акторка театру та кіно. У 1975 році вона отримала високу нагороду – відзнаку “Заслужена артистка УРСР”. Разом зі своїм творчим та амбітним чоловіком, виховала двох донечок, які пішли стопами батьків. Зараз жінці виповнилося 88 років. Вона з’являється лише на світлинах Ольги та й те нечасто. Втім, її рідкісне інтерв’ю не лишить байдужим нікого.

Мама Ольги Сумської розповіла, як заради доньок відмовилася від елітної квартири

Ганна Опанасенко-Сумська про вимушений переїзд до Києва

У 2005 році виданню “Бульвар Гордона” славетна зірка українського театру, Ганна Опанасенко-Сумська разом з тоді ще живим чоловіком В’ячеславом, дала велике інтерв’ю. Добру розповідь про життя, кохання, виховання дітей розбавив мінорний монолог знаменитості про те, як довелося полишити квартиру у Полтаві.

Мама Ольги Сумської розповіла, як заради доньок відмовилася від елітної квартири

Виявляється, що майже до 1992 року акторка з обранцем жила саме там. Квартиру добре обжило подружжя та займалося творчою діяльністю. Втім, дуже сумували Ганна з В’ячеславом за своїми дітьми й онучками.

Пожертвували заради возз’єднання з ріднею всім: ледь-ледь вдалося виміняти квартиру.

“Звісно, ​​переїзд нелегко дався. Тоді не можна було продати квартиру та на виручені гроші придбати іншу. Довелося міняти Полтаву на Київ. Ледве поміняли. Далі виникли проблеми із пропискою, без неї не брали на роботу”, – розповідала мама Ольги і Наталії Сумських.

Мама Ольги Сумської розповіла, як заради доньок відмовилася від елітної квартири

Втім, виручало те, що Сергій Проскуня одразу дав парі роботу. Ще й не могло не радувати те, як лагідно до баби з дідом ставилася онучка Тоня: вона буквально росла серед них, а Ганна Іванівна і досі вважає її своєю третьою дитиною.

Схожі статті