(Фото) 59-річний Ігор Кондратюк посвітив торсом та довів, що може піти хоч на Олімпіаду: “Це прорив”

Ігор Кондратюк має неймовірно велику базу прихильників: старші його знають завдяки шоу "Караоке на майдані", а молодому поколінню відомим шоумен став завдяки "Х-Фактору". Цього року ведучому і продюсеру виповнилося 59 років, але він точно знає, що з рахунків його рано списувати.

Хто не дивився “Караоке на майдані”, той не жив у перші роки Незалежності в Україні. Оригінальний формат зробив Кондратюка справжнім улюбленцем нашого глядача, а на його шоу мріяли потрапити тисячі українців. Співала там навіть Тіна Кароль, яка, до речі, не стала фіналісткою.

Багато музичних проєктів буде в Ігоря Кондратюка і цілий ряд талановитих зірок випурхне з-під його мудрого крила. Зараз же шоумена цікавить більше інтелектуальний формат, захоплюється політикою. Нещодавно ошелешив всіх заявою про те, що створив петицію: вимагав заборонити виступи російських артистів. Та попри свою громадську діяльність, він розвиває новий канал спілкування зі своєю аудиторією. Інстаграм-сторінка знаменитості – це справжній щоденник. Саме там поділився достатньо смілим відео чоловік.

На честь початку осені артист вирішив показати, як закриває купальний сезон. Прямо у холодний басейн стрибнув Ігор.

“1 вересня відмітили День Знань і я закрив плавальний сезон”, – написав продюсер.

У коментарях його прихильники осипали компліментами, написавши:

  • “Класно…закрили літній плавальний сезон”
  • “Це прорив, Ігор Васильович!”
  • “На Олімпіаду! Терміново!”
  • “Ух, який мужчина!”
  • “Це літо назавжди залишиться в пам’яті”

Втім, не на всі компліменти вирішив відповісти артист. Окрім повсякденного відпочинку чи роботи, ділиться також Кондратюк і щасливими моментами зі своїх подорожей.

Виявляється, що шоумен побував у Сполучених Штатах Америки: велике турне заради задоволення влаштував цього року собі Ігор.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.